Ζαβός: Σεμινάρια για δημογραφικά κίνητρα

O Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός ανακοίνωσε την έναρξη εκστρατείας σεμιναρίων για την προώθηση  των προγραμμάτων μετανάστευσης (Χορήγηση Μόνιμης Άδειας Παραμονής  και Υπηκοότητας μέσω επενδύσεων σε ακίνητα) της Κυπριακής Δημοκρατίας σε πολίτες τρίτων χωρών. Το πρώτο σεμινάριο  διοργανώθηκε από τον Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός σε συνεργασία με το LC Group, όπως επίσης, και με την συμμετοχή διαφόρων επαγγελματιών και συμβούλων. Το σεμινάριο  πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 28 Νοεμβρίου 2014.

Πενήντα προσωπικότητες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας είχαν προσκληθεί και παρευρέθηκαν στο συνέδριο και όλοι επέδειξαν σοβαρό ενδιαφέρον να διερευνήσουν περαιτέρω τα προγράμματα μετανάστευσης.

Σε δηλώσεις του ο βασικός ομιλητής του συνεδρίου κ. Κυριάκος Ευσταθίου του Ομίλου Εταιρειών Δ. Ζαβός, ανέφερε «Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας  βρήκαν την παρουσίαση δυναμική, κατατοπιστική με καινοτόμες και μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες  στην Κύπρο». «Τέτοιες επενδυτικές ευκαιρίες», συμπλήρωσε ο Κύριος Ευσταθίου, «είναι τα πακέτα  “Residence Owner”, “Entrepreneur” και “Investor” που προσφέρει ο Όμιλός μας και έδωσαν στους καλεσμένους του σεμιναρίου καλύτερη εικόνα και κατανόηση για την απόκτηση Μόνιμης Άδειας Παραμονής και της Κυπριακής υπηκοότητας καθώς επίσης σχημάτισαν καλύτερη άποψη για το πώς μπορεί ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός να βοηθήσει  τους πελάτες/επενδυτές, στο να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των επενδύσεων τους».

Σε συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Ευσταθίου διαβεβαίωσε ότι με την παροχή δυναμικής υποστήριξης και συνεχούς βοήθειας, ο Όμιλος Δ. Ζαβός έχει όλα τα μέσα και ικανότητες για άψογη εξυπηρέτηση προς τους επενδυτές,  οι οποίοι θα κάνουν το επόμενο βήμα  και θα επενδύσουν στην Κύπρο.
 
Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός έχει ήδη διευθετήσει την επίσκεψη στην Κύπρο, για αριθμό από τους προσκεκλημένους οι οποίοι εξέφρασαν τη επιθυμία να γνωρίσουν τα έργα του ομίλου από κοντά.

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός έχει προγραμματίσει αριθμό σεμιναρίων σε διάφορες χώρες, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας
Φρέναρε ξανά η αγορά ακινήτων τον Αύγουστο-Η εικόνα το οκτάμηνο και ποια επαρχία κρατά τα ηνία
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Ανοίγει τις πόρτες της η φοιτητική εστία στην Πάφο-Θα διανυκτερεύσουν Φαίδωνος και Ζαφείρης
Κωνσταντίνος Κωνσταντή: Επιτακτική η ανάγκη για τακτική επιθεώρηση των κτηρίων
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Χ. Προύντζος: Σπουδαίες επενδύσεις στο κέντρο άλλαξαν το πρόσωπο της Λευκωσίας-Επανέρχεται με φόρα και δύναμη
Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία
Δέσποινα Χρυσοχού: Έδρα των διαχρονικών επενδύσεων το κέντρο της Λευκωσίας