Powered by

Blue air: Πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Χωρίς να χάνουν λεπτό, διάφορες αεροπορικές εταιρείες επιδιώκουν να καλύψουν το κενό που αφήνουν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Η ρουμάνικη εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air θα ξεκινήσει άμεσα καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, ενώ άλλες τρεις πτήσεις θα πραγματοποιεί από και προς Θεσσαλονίκη σε εβδομαδαία βάση.

Μάλιστα από τον Φεβρουάριο, η Blue Air  θα αυξήσει τις πτήσεις της προς την Αθήνα σε 10 σε εβδομαδιαία βάση.

Σημειώνεται πως το Σαββατοκύριακο έφτασαν στην Κύπρο τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο CEO της εταιρείας και είχαν επαφές με κυβερνητικά στελέχη για τα πλάνα που έχουν για την Κύπρο.

Σε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες φιλοξενούνται δηλώσεις από στελέχη της Blue Air. Πιο συγκεκριμένα ο Tudor Constantinescu εμπορικός διευθυντής της Blue Air ανέφερε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύπριο ταξιδιώτη που μας εμπιστεύεται τα τελευταία 7 χρόνια για τα ταξίδια του από και προς Βουκουρέστι. Εμείς με τη σειρά μας ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη αυτή, δίνοντας την ευκαιρία στον Κύπριο επιβάτη να ταξιδεύει φθηνά και ασφαλισμένα και σε άλλους προορισμούς αρχής γενομένης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Με 7 χρόνια παρουσίας μας στην Κυπριακή αγορά, αισθανόμαστε την Κύπρο σαν το σπίτι μας".

Aπό την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, κ.Αντώνης Ορθοδόξου δήλωσε ότι “είναι με ανάμεικτα συναισθήματα που υποδεχόμαστε την ανάπτυξη του πτητικού προγράμματος της Blue Air προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα των αερομεταφορών στην Κυπριακή αγορά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον κρατικό μας αερομεταφορέα, επέβαλαν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του μεγάλου και σημαντικού κενού που προέκυψε. Η Κύπρος είναι νησί και η παρουσία δυνατού δικτύου σύνδεσης είναι αναγκαία τόσο για τις ταξιδιωτικές ανάγκες του κοινού αλλά και την οικονομία του τόπου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινό θα μας εμπιστευτεί και θα πετάξει με την Blue Air , όπως κάνει άλλωστε από το 2008’’.

Δειτε Επισης

Πανηγυρική η επιστροφή της Τρ. Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών-Χτύπησε το καμπανάκι ο Αράπογλου (pics)
Από το «Michel Pharmacy» σε ένα όμιλο ηγέτη... Τα 80 χρόνια ιστορίας της MSJ μέσα από εικόνες (pics)
MED9 για την ενέργεια: Μετατροπή της περιοχής της Μεσογείου σε ενεργειακό hub-Η κοινή δήλωση
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Τ. Αράπογλου: Ορόσημο για την Τράπεζα Κύπρου η έναρξη διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-Κτυπά το κουδούνι ο Αράπογλου
Υπέγραψε MoU και πάει για μεγάλο deal στην Κίνα η Combijet Manufacturing-Τι δηλώνει ο Βάσος Δημητριάδης
Πόλυς Γεωργιάδης: Αναγνώριση της ποιότητας υπηρεσιών της Synlab Κύπρου η πρόταση εξαγοράς από Medicover
Μέρα παραδοσιακών προϊόντων και λαϊκής τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς-Ο σκοπός της εκδήλωσης
Φρέναρε ξανά η αγορά ακινήτων τον Αύγουστο-Η εικόνα το οκτάμηνο και ποια επαρχία κρατά τα ηνία