BMW: Πρόβλεψη για αυξημένες πωλήσεις το 2015

Αυξημένες πωλήσεις και ανάπτυξη σε όλες τις αγορές αναμένει η BMW AG (BWE.XE) για φέτος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Με την εισαγωγή 15 νέων μοντέλων που σχεδιάζονται φέτος, είμαστε σίγουροι πως θα δούμε τη δυναμική που δημιουργήσαμε να συνεχίζεται… παρά τη διατηρούμενη μεταβλητότητα σε κάποιες αγορές», ανέφερε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Ian Robertson, στην έκθεση αυτοκινήτων στο Ντιτρόιτ.

Οι παραδόσεις των BMW, Mini and Rolls-Royce αυξήθηκαν κατά 7,9% πέρυσι στα 2,12 εκατ. οχήματα, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο του ομίλου.

«Στη Ευρώπη, συνολικά, οι πωλήσεις αναμένεται να συνεχίσουν να ανακάμπτουν, ιδιαίτερα σε κάποιες νοτιοευρωπαϊκές αγορές», σημείωσε ο I. Robertson, ενώ προέβλεψε πως η αμερικανική αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται φέτος. «Επίσης, η Ασία αναμένεται να εμφανίσει περαιτέρω αύξηση πωλήσεων», τόνισε ο ίδιος.

Ο Peter Schwarzenbauer, επικεφαλής των τμημάτων των Mini, Rolls-Royce και των μοτοσυκλετών δήλωσε πως οι πωλήσεις των μικρών Mini και των πολυτελών Rolls-Royce εκτιμάται πως θα ενισχυθούν.

 

Δειτε Επισης

Minotti: Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά-Νέο flaghship κατάστημα στο Trilogy Limassol Seafront
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ
Θεόδωρος Παρπέρης: Αύξηση των ΑΞΕ μέσα από την ανάδειξη της Κύπρου σε κόμβο family offices στην περιοχή
Γιώργος Παπαναστασίου: Κόστος ενέργειας και γραφειοκρατία τα βασικά προβλήματα των βιομηχανιών Λεμεσού
Στήλη καθαρού φυσικού αέριου 350 μέτρων στον στόχο «Πήγασος-1»…Ενημερώθηκε από ExxonMobil ο Χριστοδουλίδης
Το νέο προϊόν που λάνσαρε στην κυπριακή αγορά η Laiko Cosmos Trading Ltd-Ενισχύει την γκάμα των επωνυμιών που διανέμει
Slamdunk: Κάθοδος στην Κύπρο για το brand με εξειδίκευση στα είδη μπάσκετ-Άνοιξε στο My Mall(pics)
Εμπιστεύεται τον τομέα της υγείας της Κύπρου και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της η HHG
Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ουζμπεκιστάν, οι στόχοι του, η εταιρεία Arosal και ποια είναι η Arofat Salayeva
Νικόλας Παπακωνσταντίνου: Χρειάζεται ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας η Κύπρος-Ολιστική πρόταση από ΔΗΣΥ