Μπενιουδάκης: Πες το με ένα τραγούδι

Η καμπάνια Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης καμπάνιας της χορηγίας του 2014 FIFA World Cup και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Στόχος της καμπάνιας, όπως αναφέρει ο marketing manager της Α/φοι Λανίτη, Νικόλας Μπενιουδάκης, είναι να μας φέρει πιο κοντά το κοινό, να εκφράσει αυτό που νιώθει σε αγαπημένα του πρόσωπα, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της μουσικής. 

Πως γεννήθηκε η ιδέα της καμπάνιας; 
Σε μια πολύπλοκη και απαιτητική καθημερινότητα, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις προκειμένου να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Φιλοξενώντας στις συσκευασίες της Coca-Cola στίχους απο δημοφιλή ελληνικά και ξένα τραγούδια, το brand μας έδειξε έναν διαφορετικό τρόπο και μας έδωσε το μέσο ώστε να πούμε αυτό που νιώθουμε στους γύρω μας, γιατί είναι καλύτερα όταν το λες με ένα τραγούδι. 

Σε ποια Μέσα έχει διαφημιστει; 
Η καμπάνια επικεντρώθηκε σε διαδικτυακή επικοινωνία σε κυπριακές ιστοσελίδες. Μέσα από το banner μεταφερόταν αυτόματα στην ιστοσελίδα www.sayitwithasong.coke.com, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για την εκστρατεία αυτή. Εκεί, ο επισκέπτης μπορούσε να ακούσει και να δει το απόσπασμα του τραγουδιού που είχε επιλέξει, αλλά και πολλών άλλων ακόμη, και να τα μοιραστεί με τους φίλους του, μέσα από τα social media. Παράλληλα, αγοράζοντας ένα κουτάκι Coca-Cola 330 ml ή μπουκάλι 500 ml και σκανάροντας το QR code μεταφερόταν κάποιος στην ίδια ιστοσελίδα. 

Όλα τα τραγούδια στην ιστοσελίδα www.sayitwithasong.coke.com προέρχονταν από το roaster της δισκογραφικής εταιρείας Universal Music. 

Ποιες ενέργειες προώθησης της έχουν γίνει μέχρι σήμερα; 
Η καμπάνια επικεντρώθηκε στην digital επικοινωνία, ενώ υποστηρίχθηκε από ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων καθώς και ένα beach party στη Λάρνακα. Στο καλοκαιρινό αυτό πάρτι το κοινό ζητούσε από τα μέλη του συγκροτήματος Παπιγιόν να ερμηνεύσουν ζωντανά τραγούδια, τα οποία αφιέρωναν σε αγαπημένους φίλους. Ταυτόχρονα, το κοινό μπορούσε να φωτογραφηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth μαζί με φίλους και να κρατήσει τις αναμνηστικές φωτογραφίες οι οποίες ‘ανέβαιναν’ αυτόματα σε social media. 

Άλλες ενέργειες προώθησης που έγιναν κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος της εκστρατείας ήταν η εφαρμογή της φιλοσοφίας της εκστρατείας «Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola’.  Δηλαδή, αποστάληκαν συλλεκτικές ονομαστικές συσκευασίες οι οποίες ανέγραφαν ένα στίχο από τραγούδι που επιλέγηκε για κάθε άτομο ξεχωριστά. Οι συσκευασίες αυτές στάλθηκαν σε fashion bloggers, ηθοποιοούς, τηλεοπτικούς παρουσιαστές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, μοντέλα, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, κλπ. 

Ακολούθησε μαζική ανάρτηση δημιουργικών φωτογραφιών των ατόμων αυτών, παρέα με το αγαπημένο τους αναψυκτικό και την προσωπική τους αφιέρωση. 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024