CΙΜ: Πέντε πτυχία Μaster’s για στελέχη

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) ιδρύθηκε το 1978 κι αποτελεί το πρώτο κυπριακό Business School. Τα τελευταία 36 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10.000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη μας επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων μας, οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Τα πτυχία Μaster’s που προσφέρει το CIM σε στελέχη είναι:

1. MBA (12 months FT/24 months PT)
Το πρόγραμμα MBA είναι μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας, διδάσκεται στην Αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό. Τα δίδακτρα ανέρχονται στις €6.600 μόνο, ενώ λαμβάνει κρατική χορηγία μέχρι €3.417. Είναι αξιολογημένο/πιστοποιημένο από ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ και έχει καταλάβει τη 22η θέση σε παγκόσμια κλίμακα το 2012 (Risingstars 2012, www.findyourMBA.com).

2. MSc Corporate Management & Strategic Planning (12 months FT/24 months PT)
Το πρόγραμμα MSc Corporate Management & Strategic Planning είναι μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας, διδάσκεται στην Αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό. Τα δίδακτρα ανέρχονται σε €5.000 μόνο. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα και μοναδικό στον τομέα του στην Κύπρο.

3. LSBU MBA Non-Experience (15 months FT/30 months PT)
Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης London South Bank University (UK) και δίδει την ευκαιρία απόκτησης κορυφαίου βρετανικού ΜΒΑ χωρίς την ανάγκη για σπουδές στο Λονδίνο και φυσικά με πολύ χαμηλότερο κόστος. Διδάσκεται στην Αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό, σε μικρές ομάδες. Τα δίδακτρα ανέρχονται στις €8.000 μόνο, ενώ λαμβάνει κρατική χορηγία μέχρι €3.417. Είναι αναγνωρίσιμο από ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι το London South Bank University (UK) έχει καταταχθεί ως το Νο.1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο στη Βρετανία σε σχέση με τους αρχικούς μισθούς αποφοίτων! (Times, 2012).

4. LSBU MSc Marketing Communications (15 months FT/30 months PT)
Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης London South Bank University (UK) και δίδει την ευκαιρία απόκτησης κορυφαίου βρετανικού MSc χωρίς την ανάγκη για σπουδές στο Λονδίνο και φυσικά με πολύ χαμηλότερο κόστος. Διδάσκεται στην Αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό, σε μικρές ομάδες. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα και μοναδικό στον τομέα του στην Κύπρο. Τα δίδακτρα ανέρχονται στις €8.000 μόνο, ενώ λαμβάνει κρατική χορηγία μέχρι  €3.417. Είναι αναγνωρισμένο από ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ.

5. LSBU MSc International Marketing (15 months FT/30 months PT)
Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης London South Bank University (UK) και δίδει την ευκαιρία απόκτησης κορυφαίου βρετανικού MSc χωρίς την ανάγκη για σπουδές στο Λονδίνο και φυσικά με πολύ χαμηλότερο κόστος. Διδάσκεται στην Αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό, σε μικρές ομάδες. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα και μοναδικό στον τομέα του στην Κύπρο. Τα δίδακτρα ανέρχονται στις €8.000 μόνο, ενώ λαμβάνει κρατική χορηγία μέχρι €3.417. Είναι αναγνωρισμένο από ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ.

Εξήντα στελέχη φοιτούν αυτή τη στιγμή σε προγράμματα Master’s του ιδρύματος

Γιατί στο CIM
Ο Deputy Director – General Γιάγκος Χατζηγιάννης απαντά στο ερώτημα γιατί να επιλέξει κανείς το CIM:

Γιατί ένα στέλεχος να επιλέξει το δικό σας πρόγραμμα Master’s;
Η επιτυχία του CIM βασίζεται στο γεγονός ότι προσφέρει προγράμματα υψηλού επιπέδου σε μικρές ομάδες, διατηρώντας πολύ χαμηλά δίδακτρα. Επίσης, λόγω του ότι τα μαθήματα παραδίδονται σε ολιγάριθμες ομάδες των 15 ατόμων, δίδεται η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση, αποφεύγοντας τα προβλήματα της «μαζικής παραγωγής» που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα ιδρύματα. Επιπλέον, κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του CIM είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του οικογενειάρχη εργαζόμενου, που εκτός από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, καθημερινά αντιμετωπίζει προκλήσεις και στην προσωπική του ζωή.

Πόσο αυξάνονται σήμερα οι ευκαιρίες ανέλιξης για ένα στέλεχος που αποφασίζει να επενδύσει σε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο;
Η συνεχής μάθηση είναι απολύτως απαραίτητη για την επαγγελματική καταξίωση. Σε μια κοινωνία που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ακαδημαϊκή επιτυχία, το CIM μπορεί να σας εφοδιάσει με τα απαραίτητα εχέγγυα για την επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Λευκωσία

Ζαννέτου 25, Άγιος Ανδρέας, 1100, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22774875
Φαξ: 22779331
E-mail: info@cima.ac.cy
Λεμεσός
Στέλιου Κυριακίδη 7, 3080, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25343556
E-mail: limassol@cima.ac.cy

Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business.

 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού