Συνεργασία των ιστοσελίδων AtYourService, Ergodotisi και ΗeartCyprus

Eντός του περασμένου Αυγούστου ανακοινώθηκε μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ του AtYourService, του Ergodotisi  και του Heart Cyprus, τριών από τις μεγαλύτερες κυπριακές ιστοσελίδες ειδικού ενδιαφέροντος.

Οι τρεις προαναφερθείσες ιστοσελίδες λειτουργούν από ομάδες με βάση την Κύπρο και έχουν καταφέρει να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αγορά της χώρας σε πολύ λίγο χρόνο.

Η συνεργασία των τριών ιστοσελίδων αποτελεί σημαντικό θεμέλιο για τα κυπριακά δεδομένα, αφού αυτή μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση στην κυπριακή κοινωνία από αυτή που φαίνεται σε πρώτη ματιά.

"Καταρχήν μια τέτοια συνεργασία θα βοηθήσει και τις τρεις ομάδες να αναπτύξουν τις εργασίες τους και να μεγαλώσουν την απήχηση τους στο κυπριακό κοινό. Και αν οι τρεις ομάδες κατάφεραν να κτίσουν τόσα πολλά χωριστά, σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν με μια καλή συνεργασία. Επίσης, θα επιτρέψει την προώθηση κοινών υπηρεσιών και την δημιουργία οικονομιών κλίμακας που είναι απαραίτητες λόγω του μικρού μεγέθους της κυπριακής αγοράς" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που στάληκε από τις ιστοσελίδες.

Μάλιστα αναφέρεται ότι λόγω του περιορισμένου μεγέθους της αγοράς, τέτοιες συνεργασίες αποτελούν συνήθως την καλύτερη επιλογή αλλά δυστυχώς δεν τις βλέπουμε συχνά – πιθανόν γιατί δεν έχει αναπτυχθεί στον κατάλληλο βαθμό η έννοια της συνεργασίας στην κοινωνία μας.

"Έτσι λοιπόν, αυτή η συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια ενός κλίματος συνεργασίας που λείπει από την αγορά της Κύπρου και να δείξει τα δρόμο σε νέες αλλά και υφιστάμενες ομάδες και εταιρείες. Αλήθεια, θα μπορούσε και η δική σας ομάδα να βοηθηθεί από μια τέτοια συνεργασία;" αναφέρει καταληκτικά η εν λόγω ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού