Τρίτη συνεχής χρονιά για τα CIPA International Awards

Τις σημαντικότερες  ξένες επενδύσεις που  στηρίζουν την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας, βραβεύουν για τρίτη συνεχή χρονιά, τα CIPA International Investment Awards. 

Διοργανωτές είναι  το περιοδικό Gold και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασίαδη. 

Ο πρόεδρος του CIPA, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης δήλωσε στο InBusinessNews ότι πρόκειται για ένα σημαντικό θεσμό που προβάλει παγκοσμίως το γεγονός ότι οι ξένοι εμπιστεύονται την Κύπρο, το μέλλον και την οικονομία της. 

Τα CIPA International Investment Awards παρουσιάζει η PwC Κύπρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ευγένιος Ευγενίου, ανέφερε ότι είναι σημαντικό η Πολιτεία στο ψηλότερο επίπεδο, να αναγνωρίζει την προσφορά των ξένων επενδύσεων και να βραβεύει αυτούς που εμπιστεύονται την Κύπρο.

Θα δοθούν συνολικά οκτώ βραβεία: εφτά  εταιρικά και ένα σε μια προσωπικότητα. 
 

Μέχρι σήμερα 18 εταιρείες και δύο προσωπικότητες έχουν βραβευθεί στα πλαίσια του θεσμού: Lidl, Ikea, Alfa Capital, Columbia Shipmanagement, Noble Energy Inc, Bernhard Schulte Shipmanagement, VTT Vasiliko, Laureate International Universities, NCR Corporation, Wargaming Public Company Limited, MTN Cyprus, ExxonMobil Cyprus Ltd, Amdocs Development Ltd, Unicom Management Services (Cyprus) Ltd, Nest Investments Holdings (Cyprus) Ltd, Intership Navigation Co. Ltd, Jumbo Trading Ltd, Barclays καθώς και οι Γιώργος Βασιλείου και Μιχαλάκης Ζαμπέλας.

Η Eurobank είναι φέτος ο χρυσός χορηγός του θεσμού και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Λούης, τόνισε στην κάμερα του InBusinessNews, ότι ο θεσμός βραβεύει την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στην τελετή απονομής, περιλαμβάνονται: πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές και επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών. Παρών θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο John Vickers και η Μέλανη Στέλιου. Το καλλιτεχνικό μέρος θα αναλάβει η Κύπρια  σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού. 

Key note speaker ο διεθνούς φήμης γκουρού των brands Jonathan Gabay.

Αργυρός χορηγός του θεσμού είναι η TFI Markets. O Διευθύνων Σύμβουλος Λούκας Μαραγκός, ανέφερε ότι η τελετή βράβευσης είναι μια σημαντική ευκαιρία για να έρθουν κοντά επιχειρηματίες μαζί με τους ξένους επενδυτές για ανταλλαγή απόψεων και σύσφιξη σχέσεων.

H τελετή θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η όλη βραδιά θα μεταδίδεται σε live streaming από το InBusinessNews και το Gold News.

Η τελετή των βραβείων CIPA International Awards hosted by Gold magazine θα είναι ανοικτή μόνο με πρόσκληση. 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού