Emergo Wealth: The Investment Expert 2014

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου (9:00-13:00) η Emergo Wealth παρουσιάζει το Investment Expert Conference στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
 
Το συνέδριο έχει ως κύριο σκοπό να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για τις προοπτικές των διεθνών αγορών και επενδυτικών προϊόντων που αφορούν στον τομέα των ταμείων συντάξεων και προνοίας, προωθώντας με πρακτικά παραδείγματα και αναλύσεις ειδικών, λύσεις και προτάσεις  που προσφέρουν ασφαλείς επενδύσεις για συνταξιοδοτικά σχέδια, αλλά και σε άλλες εναλλακτικές μορφές επένδυσης.

Ο Dr. Petr Zemcik, Director of Economic Research της Moody’s Analytics, θα παρουσιάσει το θέμα ‘The Global Market Outlook’ και θα δώσει ένα περίγραμμα για την πορεία της ευρωζώνης για τον επόμενο χρόνο. Ο Dr. Zemcik θα επικεντρωθεί στους περιορισμούς της παγκόσμιας οικονομίας που έχουν προκαλέσει τη στασιμότητα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Συγκεκριμένα, θα εξηγήσει πώς η πρόσφατη οικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά την Ευρώπη. Επιπλέον, θα αναφερθεί στα οφέλη που οι αναδυόμενες οικονομίες θα έχουν από τα ασθενέστερα νομίσματα.

Στη συνέχεια, ο Gautam Chadda, Director and Investment Counsellor της Royal Bank of Canada Wealth Management, θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τις τρέχουσες επενδυτικές στρατηγικές, παρουσιάζοντας το θέμα ‘A Global Approach to Asset Allocation’. Ο στόχος του είναι να δείξει στους επενδυτές πώς μπορούν να πετύχουν τους επενδυτικούς τους στόχους χρησιμοποιώντας διαφορετικά ασφάλιστρα κινδύνου και μια διαφοροποιημένη προσέγγιση στο χαρτοφυλάκιο τους.

Η πρώτη ενότητα, ‘Trends and Strategies’, θα ολοκληρωθεί με τους Δρ. Κωνσταντίνο Νεοφύτου, Διευθυντή Επενδυτικής Στρατηγικής και Δρ. Γιώργο Μούντη, Διευθυντή Ανάπτυξης Εργασιών της Emergo Wealth που θα παρουσιάσουν το θέμα ‘Cyprus Retirement and Provident Funds’ . Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους, οι δύο εμπειρογνώμονες στη διαχείριση χαρτοφυλακίου, θα δώσουν στοιχεία και επενδυτικές λύσεις σχετικά με τα ταμεία προνοίας στην Κύπρο, τα οποία έχουν συρρικνωθεί σημαντικά μετά τις αποφάσεις του Eurogroup τον Μάρτιο του 2013.

Το συνέδριο απευθύνεται σε διαχειριστικές επιτροπές, διευθυντικό προσωπικό και συμβούλους ταμείων προνοίας και συντάξεων, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς και χρηματοοικονομικούς συμβούλους, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, υπεύθυνους προσωπικού, διαχειριστές κεφαλαίων, επενδυτικά τμήματα τραπεζικών οργανισμών, καθώς και στις αρμόδιες Αρχές του κράτους.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ: www.imhbusiness.com

Οργανωτής: Emergo Wealth. Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Gold Magazine and GoldNews. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH, Τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού