CIPA International Investment Awards

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα CIPA International Investment Awards που διοργανώνει το περιοδικό Gold και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, θα αναδείξουν και θα βραβεύσουν σημαντικές ξένες επενδύσεις στην Κύπρο αλλά και άτομα που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της χώρας μας ως επιχειρηματικό κέντρο.

Μέχρι σήμερα 18 εταιρείες και δύο προσωπικότητες έχουν βραβευθεί στα πλαίσια του θεσμού, οι Lidl, Ikea, Alfa Capital, Columbia Shipmanagement, Noble Energy Inc, Bernhard Schulte Shipmanagement, VTT Vasiliko, Laureate International Universities, NCR Corporation, Wargaming Public Company Limited, MTN Cyprus, ExxonMobil Cyprus Ltd, Amdocs Development Ltd, Unicom Management Services (Cyprus) Ltd, Nest Investments Holdings (Cyprus) Ltd, Intership Navigation Co. Ltd, Jumbo Trading Ltd, Barclays καθώς και οι Γιώργος Βασιλείου και Μιχαλάκης Ζαμπέλας.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στην τελετή απονομής περιλαμβάνονται πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές και επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών. 

Τα CIPA International Investment Awards παρουσιάζει η PwC Κύπρου. Χρυσός χορηγός είναι η Eurobank Κύπρου. Αργυρός χορηγός η TFI Markets.

H PwC Κύπρου επιδιώκει να προσφέρει στους πελάτες της μας την αξία που αναζητούν. Αξία που στηρίζεται στη γνώση που αξιοποιούν οι ομάδες της PwC από 184.000 ειδικούς σε 157 χώρες, αλλά και στην εμπειρία που προσαρμόζεται στις τοπικές ανάγκες. Το δίκτυο της PwC Κύπρου επικεντρώνεται σε δυο κυρίως τομείς, τις Ελεγκτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και τις Φορολογικές & Νομικές Υπηρεσίες.

H Eurobank Κύπρου λειτουργεί στην Κύπρο τα τελευταία επτά χρόνια. Λειτουργώντας με ένα διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο, σε σχέση με το υπόλοιπο τραπεζικό σύστημα, επικεντρώνει τη στρατηγική της στο wholesale banking και ειδικά στους τομείς των μεγάλων επιχειρήσεων, της διαχείρισης περιουσίας ιδιωτών, της τραπεζικής διεθνών εταιρειών και των κεφαλαιαγορών. Η Eurobank Κύπρου διατηρεί ιδιαίτερα ισχυρούς δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας, χρηματοοικονομική ευρωστία, αλλά και σημαντική πλεονάζουσα ρευστότητα. 

Οι υπηρεσίες της TFI Markets απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις στοχεύοντας τη μείωση του κόστους πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό και την προστασία των περιθωρίων κέρδους από τις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Οι εισαγωγές, εξαγωγές, προπληρωμές, αποπληρωμές, πληρωμές μισθολογίου και αγορές ή πωλήσεις στοιχείων ενεργητικού/παθητικού αποτελούν ένα δείγμα των εταιρικών πληρωμών οι οποίες διεκπεραιώνονται από την Εταιρεία για τους πελάτες της. Η Εταιρεία είναι αδειοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η τελετή των βραβείων CIPA International Investment Awards hosted by Gold magazine θα είναι ανοικτή μόνο με πρόσκληση.

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού