Οι γυναίκες του εμπορίου και της ναυτιλίας σε ένα συνέδριο

Η Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της WISTA (Women’s International Shipping& Trading Association), του Συνδέσμου στον οποίο δραστηριοποιούνται γυναίκες επιχειρηματίες στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορίου και άλλων συναφών κλάδων θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Οκτωβρίου του 2014 στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.  Το συνέδριο φέτος θα έχει το θέμα «Η Nαυτιλία Ενώνει» - ‘Shipping Connects’ και θα επικεντρωθεί στους διάφορους τρόπους με τους οποίους η ναυτιλία μπορεί να ενώσει όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα έθνη, το παρελθόν με το μέλλον.

O Σύνδεσμος WISTA Cyprus, ο οποίος έχει την τιμή να διοργανώνει και να φιλοξενεί το φετινό συνέδριο, ιδρύθηκε το 2011 και αριθμεί 80 μέλη από 22 διαφορετικές εθνικότητες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κύπρος που για πρώτη φορά διοργανώνει το συνέδριο, επιλέγηκε καθώς η WISTA Cyprus είναι από τους πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενους οργανισμούς. Επιπρόσθετα, η Κύπρος έχει το προνόμιο να βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και αυτή ακριβώς η στρατηγική της θέση, την καθιστά ιδανική για να συναντηθούν επιχειρηματίες από κάθε γωνιά του πλανήτη και να μπορέσουν να συζητήσουν τις καινούριες εξελίξεις στην ναυτιλία και φυσικά να έρθουν σε άμεση επαφή με μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Αναμένεται να συμμετάσχουν πέραν των 300 ατόμων που κατέχουν ηγετικό ρόλο στον τομέα της ναυτιλίας ενώ 30 ομιλητές της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Το συνέδριο - συνολικής διάρκειας τριών ημερών- θα ξεκινήσει με την Ετήσια Γενική Συνεδρίαση και Συνέλευση των Προέδρων των εθνικών συνδέσμων του WISTA. Οι επόμενες δύο μέρες θα περιλαμβάνουν σημαντικές ομιλίες καθώς και ανοικτές συζητήσεις (panel discussions) με θέματα όπως το μέλλον της ναυτιλιακής οικονομίας, τις καινοτομίες στο δίκτυο συνεργασίας της ναυτιλιακής βιομηχανίας, την ενέργεια και τη ναυτιλία καθώς και τον τομέα των υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους ομιλητές και τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί το συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.wistacyprus2014.com

Ο σύνδεσμος WISTA Cyprus ευχαριστεί θερμά τους εξής χορηγούς για την συμβολή τους στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού γεγονότος: TototheoGroup, Deloitte, Clyde&Co, The Marshall Islands Registry, RCB, Iron FX, Svitzer, MF Shipping Group, Blank Rome, The American Club, TMH Ltd, WISTA USA, Wise Link Holdings Ltd.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο παρακαλώ επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Συνεδρίου,Top Kinisis Travel στο τηλέφωνο 22713780 ή στο e-mail synedrio@topkinisis.com

 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού