Η Μαρίνα Λεμεσού στο Monaco Yacht Show 2014
16:34 - 29 Σεπτεμβρίου 2014

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Μαρίνα Λεμεσού έλαβε μέρος στο Monaco Yacht Show την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία διαχείρισης μαρίνων, Camper & Nicholsons Marinas.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Limassol Marina Ltd, παρευρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο της Camper & Nicholsons International, στο Quai des États-Unis QE16, με σκοπό να μοιραστούν, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους άλλους συμμετέχοντες, τα νέα της πρόσφατης λειτουργίας των εστιατορίων, των καταστημάτων, του σπα και του γυμναστηρίου του Έργου. Εκτός από τις προνομιακές οικιστικές αναπτύξεις και το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, η Μαρίνα Λεμεσού έχει επίσης ανοίξει τον δρόμο για μια νέα σειρά δραστηριοτήτων στην κοινότητά μας, όπως πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και ρεγκάτες.
Το φετινό Monaco Yacht Show πραγματοποιήθηκε στις 24 - 27 Σεπτεμβρίου στο Port Hercules. Με ένα διευρυμένο εκθεσιακό χώρο και τη δυνατότητα ελλιμενισμού περίπου 110 σκαφών αναψυχής superyachts, η διοργάνωση αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εν πλω έκθεση superyachts και megayachts, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.
Με τη φήμη της να αυξάνεται συνεχώς ως ο πλέον συναρπαστικός προορισμός της Μεσογείου, η Μαρίνα Λεμεσού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και διαθέτει 650 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους μέχρι 115 μέτρων. Διαθέτει, επίσης, πολυτελή διαμερίσματα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και επαύλεις με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα ή με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής μήκους μέχρι 60 μέτρων, έξω ακριβώς από τον κήπο τους.
Πρόκειται για την πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyachts, η οποία προσφέρει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καταλήγει το δελτίο τύπου.