Η Μαρίνα Λεμεσού στο Monaco Yacht Show 2014

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Μαρίνα Λεμεσού έλαβε μέρος στο Monaco Yacht Show την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία διαχείρισης μαρίνων, Camper & Nicholsons Marinas.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Limassol Marina Ltd, παρευρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο της Camper & Nicholsons International, στο Quai des États-Unis QE16, με σκοπό να μοιραστούν, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους άλλους συμμετέχοντες, τα νέα της πρόσφατης λειτουργίας των εστιατορίων, των καταστημάτων, του σπα και του γυμναστηρίου του Έργου. Εκτός από τις προνομιακές οικιστικές αναπτύξεις και το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, η Μαρίνα Λεμεσού έχει επίσης ανοίξει τον δρόμο για μια νέα σειρά δραστηριοτήτων στην κοινότητά μας, όπως πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και ρεγκάτες.

Το φετινό Monaco Yacht Show πραγματοποιήθηκε στις 24 - 27 Σεπτεμβρίου στο Port Hercules. Με ένα διευρυμένο εκθεσιακό χώρο και τη δυνατότητα ελλιμενισμού περίπου 110 σκαφών αναψυχής superyachts, η διοργάνωση αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εν πλω έκθεση superyachts και megayachts, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. 

Με τη φήμη της να αυξάνεται συνεχώς ως ο πλέον συναρπαστικός προορισμός της Μεσογείου, η Μαρίνα Λεμεσού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και διαθέτει 650 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους μέχρι 115 μέτρων. Διαθέτει, επίσης, πολυτελή διαμερίσματα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και επαύλεις με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα ή με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής μήκους μέχρι 60 μέτρων, έξω ακριβώς από τον κήπο τους.

Πρόκειται για την πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyachts, η οποία προσφέρει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καταλήγει το δελτίο τύπου. 

Δειτε Επισης

Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη