CIIM: Βασικές Δεξιότητες Μάνατζμεντ

To Cyprus International Institute of Management (CIIM) παρουσιάζει  ο Φθινόπωρο του 2014 εκπαίδευσης διευθυντικών στελεχών Executive Development Programme (EDP), για ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων της διοίκησης.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «τα διευθυντικά στελέχη αποτελούν το κύριο στήριγμα του κάθε οργανισμού – η ικανότητα και η παραγωγικότητα τους είναι απαραίτητη τόσο για την επαγγελματική τους ανάπτυξη αλλά και για την επιτυχία της εταιρείας τους». 
 

Σημειώνεται ότι το EDP είναι ένα σύντομο MBA με πρακτική κατεύθυνση, το οποίο εστιάζει την προσοχή του στις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματικότητα και απόδοση  των διευθυντών μιας ομάδας, μονάδας, υποκαταστήματος, ή τμήματος της εταιρίας.  «Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη αντίληψη του τι κάνει ένα διευθυντή αποτελεσματικό, από την ανάπτυξη εποικοδομητικών σχέσεων, την άσκηση ηγεσίας, την ενθάρρυνση της ομάδας τους, τον καθορισμό των προσδοκιών απόδοσης, διαχείριση έργων, και την ανάπτυξη και την υλοποίηση των επιχειρηματικών στρατηγικών».

Αναφέρεται επίσης ότι το EDP διδάσκεται από διακεκριμένους καθηγητές και προσφέρει  θέματα όπως – people management, strategic planning and competitiveness, performance management, finance, accounting, project management, communications, marketing και customer excellence..

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε έμπειρους διευθυντές, καθώς επίσης και σε νέους διευθυντές και μελλοντικούς διευθυντές, που θέλουν να μάθουν πρακτικές σε θέματα τα οποία είναι απαραίτητα στην δουλειά τους. 
Το EDP αποτελείται από έξι μαθήματα,  τα οποία θα πραγματοποιηθούν από  τις 8 Οκτωβρίου 2014  έως  4 Δεκεμβρίου 2014. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο CIIM Executive Education στο 22-462246 ή μέσω e-mail στο execedu@ciim.ac.cy ή μέσω της ιστοσελίδας του CIIM στο www.ciim.ac.cy

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων