Πανευρωπαϊκές διακρίσεις για τη Φώτος Φωτιάδης Διανομείς

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου, «ο όμιλος Φώτος Φωτιάδης ξεχώρισε στο φετινό Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Diageo της κορυφαίας και μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής και διανομής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία του Ομίλου PPD Croatia κατέκτησε το βραβείο Best Customer Marketing Execution On Trade για εκστρατεία που αφορούσε τη βότκα Smirnoff και η εταιρεία PPD Cyprus το βραβείο Best Consumer Marketing Execution για την εξαιρετικά επιτυχή εκστρατεία “Home Mentoring” του ουίσκι Johnnie Walker.

 

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία με ευθύνη της θυγατρικής του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, PPD Croatia, συμμετείχαν οι συνεργάτες αντιπρόσωποι της Diageo από 33 συνολικά χώρες.

«Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ξεχώρισε τόσο για την άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου και της τελετής απονομής των Βραβείων Diageo Partners από την ομάδα της Κροατίας, καθώς και για τα δύο βραβεία που κατέλαβαν η PPD Croatia και η PPD Cyprus στο σύνολο των 8 ετήσιων Πανευρωπαϊκών βραβείων της Diageo», αναφέρει η εταιρεία.

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Diageo σε 4 συνολικά χώρες. Την Κύπρο με την PPD Cyprus, την Ρουμανία με την PPD Romania, την Κροατία με την PPD Croatia και τη Σλοβενία με την PPD Slovenia.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «και τα 2 φετινά βραβεία που έρχονται να προστεθούν στις μεγάλες διακρίσεις που πέτυχε ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, επιβεβαιώνουν την έμφαση και ικανότητα του στην αποτελεσματική επικοινωνία κορυφαίων προϊόντων, στην υιοθέτηση και υλοποίηση στοχευμένων εκστρατειών προβολής και ενεργειών, αλλά και την ηγετική θέση που κατέχει ο Όμιλος στην αγορά της Κύπρου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Σε δήλωσή του μετά την τελετή απονομής των βραβείων, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς κ. Αλέξης Φωτιάδης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στις ομάδες των PPD Croatia και PPD Cyprus, οι οποίες έκαναν ιδιαίτερα περήφανους όλους εμάς εδώ στον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τη δέσμευση μας για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και τη δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου μας κατατάσσοντας τον ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην PPD Croatia για την εξαιρετική διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου. Το ότι μια Κυπριακή εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας ποτών στον κόσμο, τιμά τη χώρα μας και υπογραμμίζει τις δυνατότητές μας».

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών