EY: Καλύτερη εργοδότης στον τομέα των υπηρεσιών

Η ΕΥ επελέγη ως ο ελκυστικότερος εργοδότης στον κόσμο στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών σύμφωνα με από την ετήσια κατάταξη World’s Most Attractive Employer της Universum, επαναλαμβάνοντας την περσινή ιστορική της επιτυχία. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ΕΥ κατατάχθηκε επίσης στη δεύτερη θέση μεταξύ όλων των εταιρειών - ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης, αμέσως μετά την Google.

Η κατάταξη World’s Most Attractive Employer της Universum προκύπτει από έρευνα η οποία διεξάγεται μεταξύ σπουδαστών σε κορυφαία πανεπιστήμια για διοίκηση επιχειρήσεων  των 12 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη με βάση το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Universum Petter Nylander, σχολίασε σχετικά: «Είναι σαφές ότι η ΕΥ κατανοεί πραγματικά τι αναζητούν οι ταλαντούχοι νέοι σε ότι αφορά την καριέρα τους. Εκπέμποντας συστηματικά και με συνέπεια ένα ξεκάθαρο μήνυμα που βρίσκει απήχηση διεθνώς στο κοινό που την αφορά, η ΕΥ πέτυχε επάξια να καταταγεί πρώτη στον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών και δεύτερη στη γενική κατάταξη ως ο πιο ελκυστικός εργοδότης για το 2014.»

Ο Πρόεδρος και CEO της ΕΥ διεθνώς Mark Weinberger, δήλωσε: «Στόχος και αποστολή μας στην ΕΥ είναι η  οικοδόμηση ενός  κόσμου που θα λειτουργεί καλύτερα (για τους 190.000 εργαζόμενούς μας. Έχουμε δεσμευθεί να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να αναδεικνύουμε ηγέτες ικανούς να δημιουργούν ομάδες υψηλών επιδόσεων σε όλον τον κόσμο. Η παρουσία μας σε τόσο ψηλή θέση στην κατάταξη της Universum αποτελεί μεγάλη τιμή για μας. Το brand της ΕΥ είναι ισχυρό λόγω των ανθρώπων της και αυτό επιβεβαιώνεται και από την κατάταξη της Universum».

Η Αντιπρόεδρος της ΕΥ για το Ανθρώπινο Δυναμικό Nancy Altobello, σχολίασε: «Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην προσέλκυση και την ανάδειξη μελλοντικών ηγετών για να επιτύχουμε το φιλόδοξο στόχο μας, να είμαστε o καλύτερος και ο πιο προτιμητέος εργοδότης διεθνώς.»  

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων