Powered by

Aristo: Οι εργασίες διεξάγονται κανονικά

Με ανακοίνωσή της στον Τύπο, η εταιρείας Aristo αναφέρει ότι διεξάγονται κανονικά οι εργασίες της. Η εταιρεία επισημαίνει ότι « το τελευταίο χρονικό διάστημα και πολύ εντονότερα τις τελευταίες μέρες, η Aristo Developers είναι θύμα μιας πρωτοφανούς και οργανωμένης σκευωρίας που έχει στόχο να πλήξει με κάθε τρόπο όσα κτίσαμε τις τελευταίες τρεις και πλέον δεκαετίες με ήθος, εντιμότητα, κόπο και μόχθο».

«Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει», σημειώνεται. 

Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι ο πρόεδρος της Θεόδωρος Αριστοδήμου και η σύζυγος του εξέφρασαν κατ’ επανάληψη την επιθυμία και πρόθεση τους να συνεργαστούν με την αστυνομία και τη δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Οι εργασίες της Aristo Developers και όλων των συνεργατών μας διεξάγονται κανονικά», σημειώνεται στην ανακοίνωση, καταλήγοντας ότι «η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις της έναντι των πελατών». 

Δειτε Επισης

Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Συμβούλιο Ecofin ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια
Δεν σηκώνουν ΑΤΑξίες η οικονομία και το επιχειρείν-Μονόδρομος ο εκσυγχρονισμός του θεσμού
Με αμελητέα άνοδο έκλεισε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Εκστρατεία από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας στη μεταποίηση τον Μάιο και τον Νοέμβριο