The talented Mr. Roger Flynn στην Κύπρο

Συμβούλευε τον σερ Richard Branson για συμφωνίες και επιχειρηματικές ιδέες, μεταμόρφωσε το εταιρικό μοντέλο της Prudentia και την κουλτούρα των 6.500 ανθρώπων της όταν εργαζόταν εκεί ως γενικός διευθυντής λιανικού εμπορίου και δημιούργησε τρεις επικερδείς εμπορικές επιχειρήσεις στο BBC, όταν 4.500 υπάλληλοι μεταφέρθηκαν εκεί από τον δημόσιο τομέα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του Roger Flynn, ενός συναρπαστικού μέντορα που θα ταξιδέψει στην Κύπρο ειδικά για το 13ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με στόχο να προτείνει πρακτικές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, σε μια εποχή που η κρίση και οι επιπτώσεις της απαιτούν γενική εταιρική αναδόμηση.

Ποιος είναι, τι έκανε και γιατί είναι περιζήτητος

•    Ο Roger Flynn διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος/Διευθυντής σε διεθνούς εμβέλειας και φήμης εταιρείες, των οποίων ο τζίρος αγγίζει μέχρι και τα δυο δισεκατομμύρια ευρώ, εργοδοτούν χιλιάδες υπαλλήλους και προτιμώνται από εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο.
•    Θεωρείται διεθνής αυθεντία στην επιχειρηματική αλλαγή και την ηγεσία, το μάνατζμεντ και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.
•    Επιλέγεται από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες για συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσκαλείται ως βασικός ομιλητής σε παγκόσμια φόρουμ.
•    Οι παρατηρήσεις και κυρίως οι ευφάνταστες ιδέες του έχουν αποδειχθεί πολύτιμες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και για εταιρείες - κολοσσούς ανά το παγκόσμιο.
•    Έχει το χάρισμα, αλλά και τις γνώσεις, οι οποίες του επιτρέπουν να προτείνει πραγματικές και πρακτικές λύσεις για τις τρέχουσες προκλήσεις, βοηθώντας τους οργανισμούς να ανακαλύψουν πως, πράττοντας διαφορετικά, μπορούν να οδηγηθούν σε απίστευτη καινοτομία, ορμή και πρακτικά αποτελέσματα.

Πού εργάστηκε και τι πέτυχε;
Ως κορυφαίος στον τομέα του organizational change, αλλά και της καινοτόμου διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ο Roger Flynn έχει εργαστεί για αριθμό επιχειρήσεων διεθνούς εμβέλειας. Μεταξύ αυτών και οι ακόλουθοι:
•    Όμιλος Virgin: Δούλευε, ως Διευθυντής, στο πλάι του σερ Richard Branson, αναδομώντας και λανσάροντας επιτυχώς επιχειρήσεις όπως η Virgin Radio και η Virgin Games.
•    British Airways: Ως Γενικός Διευθυντής Παγκόσμιων Πωλήσεων και Διανομής είχε εντολή να αλλάξει ριζικά τον τρόπο εφαρμογής της διαδικασίας διανομής, όπως και έπραξε, έχοντας λαμπρά αποτελέσματα.
•    Prudential: Από το πόστο της Γενικής Διεύθυνσης Λιανικού Εμπορίου μεταμόρφωσε το επιχειρηματικό μοντέλο και την κουλτούρα των 6500 υπαλλήλων της εταιρείας, της οποίας οι πωλήσεις ανέρχονται σε £2 δισεκατομμύρια και οι πελάτες της ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια.
•    BBC: Υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος του BBC Ventures Group, λογοδοτώντας στον Γενικό Διευθυντή, Greg Dyke. Κατά τη διάρκεια της εκεί εργασίας του δημιούργησε τρεις επικερδείς εμπορικές επιχειρήσεις με 4.500 υπαλλήλους, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στον οργανισμό από τον δημόσιο τομέα.
•    Εργάστηκε, επίσης, στην Warburg Pincus, ενώ ηγήθηκε των ευρωπαϊκών και ασιατικών επιχειρήσεων του παγκόσμιου κινηματογραφικού και τηλεοπτικού Ομίλου ΜΜΕ SDI.
•    Σήμερα είναι επενδυτής και Πρόεδρος στις εταιρείες: Biofuels Media Ltd (εκθέσεις και εκδόσεις βιο-ενέργειας), bigrock Ltd (λογισμικό ανθρώπινης αποδοτικότητας) και Vector Group Ltd (εφαρμογή παγκόσμιας στρατηγικής).

Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε το Roger Flynn στο 13ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου με τίτλο «Change Management: Engaging the People, Managing the Process» και που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν από τον κορυφαίο στο organizational change πώς να σκέπτονται διαφορετικά για να εμπνέουν τα στελέχη τους, να αντιδρούν ως ηγέτες στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλουν, αλλά και αντιμετωπίσουν διαφορετικά τη στρατηγική, την υποδομή και την κουλτούρα της εταιρείας.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ: http://www.imhbusiness.com/el/13th-hr-conference#προγραμμα

To συνέδριο απευθύνεται σε: Γενικούς διευθυντές και διευθυντές από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από το χώρο, περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης, εκπαίδευσης, εργασιακών σχέσεων, συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγοί: Cablenet, DHL Express Κύπρου και Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και inbusinessnews.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων