Όταν η Logicom έκλεισε το deal με το ΑΠΟΕΛ

Έχοντας στο χέρι την πρόκριση στους ομίλους του Champions League οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ κινήθηκαν προς εξασφάλιση χορηγίας για την εμφάνιση της ομάδας στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Η κλήρωση με μία από τις πλέον επιτυχημένες και δημοφιλείς ομάδες του κόσμου, την Barcelona, έκανε ακόμη πιο θελκτικό το πακέτο του ΑΠΟΕΛ.

Εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αερομεταφορείς, o KOT και μεγάλες εταιρείες από την Κύπρο και το εξωτερικό προσεγγίστηκαν από ειδική επιτροπή που έστησε το ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ. Η επιτροπή αποτελείτο από μέλη του συμβουλίου και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας.

Τελικώς οι προσπάθειες των τελευταίων 2-3 εβδομάδων απέδωσαν καρπούς με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού κολοσσού πώλησης και εφαρμογής λογισμικών συστημάτων, Logicom.

Το... MINI ντεμπούτο της Logicom
Το λογότυπο της εταιρείας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη νέα εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο ΜΙΝΙ, το βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Barcelona, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων κάτω των 19 ετών της καταλανικής ομάδας και του ΑΠΟΕΛ. Το επόμενο βράδυ ολόκληρος ο πλανήτης είδε το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει την Barcelona στο Camp Nou, με το logo της Logicom να κάνει το «επίσημο ντεμπούτο» της στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Πλέον στη Logicom ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους αξιοποιώντας τη μεγάλη χορηγία στο ΑΠΟΕΛ, έχοντας ήδη αποστείλει προσκλήσεις σε πελάτες τους στο εξωτερικό και δη σε αραβικές χώρες προκειμένου να έρθουν στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν την κυπριακή ομάδα αντιμέτωπη με Barcelona, Paris Saint Germain και Ajax. Η Logicom θα συνδυάσει τις ποδοσφαιρικές βραδιές στο Champions League, φιλοξενώντας συνεργάτες της από το εξωτερικό τόσο στο ΓΣΠ όσο και γενικότερα στην Κύπρο, συστήνοντας αφενός τον κυπριακό κόσμο των επιχειρήσεων και παρουσιάζοντας αφετέρου ομορφιές της Κύπρου.

Άρνηση από τον ΚΟΤ και αναμονή

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού είχε ενώπιόν του πρόταση για χορηγία του ΑΠΟΕΛ στους αγώνες για το Champions League, την οποία ωστόσο θεώρησε υψηλή και απέρριψε.

Μάλιστα, το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ άργησε να κινηθεί προς άλλες επιλογές έχοντας υπόψη πως ο ΚΟΤ θα θεωρούσε ελκυστική μια χορηγία στην πιο επιτυχημένη, κυπριακή ομάδα στην Ευρώπη αλλά και συνυπολογίζοντας τη μεγάλη προβολή που θα λάμβανε το εγχώριο τουριστικό προϊόν σε όλο τον πλανήτη, λόγω του ονόματος των αντιπάλων στο Champions League. Παρόλα αυτά ο σύλλογος εξασφάλισε πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο, η συμφωνία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Logicom δεν περιορίζεται στο οικονομικό σκέλος, αλλά άπτεται πολλών θεμάτων που θα υλοποιηθούν στην πορεία εφαρμογής της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Δειτε Επισης

Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία
Google: Πώς γεννήθηκε η μηχανή αναζήτησης που άλλαξε τον κόσμο