Powered by

Επέκταση εργασιών με τον Πρόεδρο συζήτησαν FML και Caravel

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ομίλου Caravel και της ναυτιλιακής εταιρείας, μέρος του ομίλου, Fleet Management Ltd (FML), μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες πλοιοδιαχειρίστριες εταιρείες διεθνώς, με περισσότερα από 350 πλοία υπό διαχείριση, 10.000 ναυτικούς και 600 άτομα προσωπικό ξηράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FML, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών της FML για την 20ή επέτειό της στην Κύπρο, ο Harry Banga, Πρόεδρος του Ομίλου Caravel και ο Kishore Rajvanshy, Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας FML, παρουσίασαν το πολύμορφο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο των εταιρειών τους και τα σχέδια περαιτέρω επέκτασης των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων τους στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την εκτίμησή του για τη δέσμευση της εταιρείας FML να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και την στήριξη της προς την κυπριακή ναυτιλία, και ανάφερε ότι η Κυβέρνηση καλωσορίζει οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία για επενδύσεις του Ομίλου Caravel στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή, σκιαγράφησε την τρέχουσα κατάσταση της προόδου της κυπριακής οικονομίας.

Στην ανακοίνωση, η FML αναφέρει ότι για να γιορτάσει την 20η επέτειο της στην Κύπρο διοργανώνει επίσημο δείπνο σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρευρεθούν, κυβερνητικοί και άλλοι κρατικοί ανώτεροι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας και της επιχειρηματικής κοινότητας στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υποχώρησε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Αμετάβλητο το ΧΑΚ κατά το κλείσιμο την Πέμπτη
Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση για διοικητικό προσωπικό του Ανοικτού Πανεπιστημίου
Αισιοδοξεί για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-Πώς προχωρά η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση
Στο 2,2% ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή τον Αύγουστο
Στην Κύπρο αποστολή της ΕΤΕπ με επικεφαλής τον Κυριάκο Κακουρή-Οι συμφωνίες δανείου που θα υπογραφούν
Εισαγωγή γραμματίων δημοσίου, 13 εβδομάδων και αξίας €25 εκ. στο ΧΑΚ
Το έργο του την επόμενη πενταετία και τι ζητά από τον Κώστα Καδή η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Αμελητέα κέρδη κατέγραψε την Τρίτη το ΧΑΚ
Στα μέσα Οκτωβρίου προς ψήφιση τα νομοσχέδια για πάταξη αδήλωτης εργασίας