Bookcyprus.com: National Champion στα European Business Awards

Το Bookcyprus.com για πρώτη φορά κέρδισε μια σημαντική διάκριση ανάμεσα σε πάνω από 24.000 επιχειρήσεις από 33 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς επιλέχθηκε ως National Champion στην Κύπρο για την περίοδο 2014/15 στην κατηγορία "Business of the Year" από το διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων (EBAS), το μεγαλύτερο ίδρυμα βραβείων στην Ευρώπη. Είναι επίσης μια από τις 15 κυπριακές επιχειρήσεις που κέρδισαν μια σημαντική διάκριση από το ίδρυμα Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων.

“Αυτή η διάκριση αποδεικνύει ότι το Bookcyprus.com έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ευρώπη, η οποία εφαρμόζει με επιτυχία τις βέλτιστες πρακτικές, την καινοτομία, την επιχειρηματική ηθική και την επιχειρηματικότητα με βάση τις διεθνείς στρατηγικές. Οι άνθρωποι, οι πιστοί πελάτες από όλο τον κόσμο και οι στρατηγικοί συνεργάτες του Bookcyprus.com, είναι πίσω από την ταχεία και δυναμική ανάπτυξη του, οι οποίοι έχουν συμβάλει στο να είναι το Bookcyprus.com μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιστοσελίδες στην τουριστική βιομηχανία παρέχοντας ένα εύρος τουριστικών υπηρεσιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων