Powered by

Η αστυνομία αναζητεί για κατάθεση τον Θ. Αριστοδήμου

Μετά από εντολή της εισαγγελίας η αστυνομία αναζητεί τον επιχειρηματία Θεόδωρο Αριστοδήμου και τρία ακόμα άτομα για να δώσουν κατάθεση σχετικά με τα αναπτυξιακά έργα που ολοκλήρωσε η εταιρεία του από το 2000.

Η αστυνομία έχει εξαασφαλίσει και εντάλματα σύλληψης των τεσσάρων ατόμων σε περίπτωση που αυτά αρνηθούν ή παραλείψουν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία διερευνά υπόθεση διαχωρισμό οικοπέδων και άλλων αναπτυξιακών έργων της εταιρείας που εκτελέστηκαν από το 2000. Μεταξύ των έργων αυτών είναι και η ανέγερση του Pafos Kings Avenue Mall. 

Εκτός από τον Θεόδωρο Αριστοδήμου, η αστυνομία αναζητεί για κατάθεση, τη σύζυγό του, τον Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Πάφου και μια λειτουργό του δήμαρχείου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν κάποιες μέρες, ο κ. Αριστοδήμου είχε παραθέσει διάσκεψη τύπου γι' αυτό το θέμα, αφήνοντας να νοηθεί ότι βρίσκονται ανταγωνιστές πίσω από την υπόθεση, αφού το θέμα για το συγκεκριμένο διαχωρισμό οικοπέδων προέκυψε το 2014 ενώ οι άδειες για αυτά εκδόθηκαν πριν τέσσερα χρόνια δηλαδή το 2010, όπως είπε.

Aνακοίνωση της Aristo Developers

«Σε σχέση με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ αναφορικά με την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του κ. Θεόδωρου Αριστοδήμου και της συζύγου του, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Ο κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου ενημερώθηκε για την ύπαρξη τέτοιου εντάλματος σήμερα το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στη Λευκωσία σε προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις.

2. Τόσο ο κ. Αριστοδήμου και η σύζυγός του όσο και η εταιρεία μας, έχουν από την πρώτη στιγμή και κατ΄επανάληψη δηλώσει την πρόθεση και επιθυμία τους να συνεργαστούν με την Αστυνοομία για πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης η οποία συνιστά μία οργανωμένη σκευωρία εναντίον του κ. Αριστοδήμου, της οικογενειάς του και της εταιρείας μας.

3. Εντός της ημέρας, τόσο ο κ. Αριστοδήμου όσο και η σύζυγός του θα ανταποκριθούν στο ένταλμα.

4. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα και την πίστη ότι η αλήθεια θα λάμψει, η σκευωρία θα αποκαλυφθεί και η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί».

ΠΗΓΗ: riknews

Δειτε Επισης

Υποχώρησε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Αμετάβλητο το ΧΑΚ κατά το κλείσιμο την Πέμπτη
Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση για διοικητικό προσωπικό του Ανοικτού Πανεπιστημίου
Αισιοδοξεί για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-Πώς προχωρά η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση
Στο 2,2% ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή τον Αύγουστο
Στην Κύπρο αποστολή της ΕΤΕπ με επικεφαλής τον Κυριάκο Κακουρή-Οι συμφωνίες δανείου που θα υπογραφούν
Εισαγωγή γραμματίων δημοσίου, 13 εβδομάδων και αξίας €25 εκ. στο ΧΑΚ
Το έργο του την επόμενη πενταετία και τι ζητά από τον Κώστα Καδή η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Αμελητέα κέρδη κατέγραψε την Τρίτη το ΧΑΚ
Στα μέσα Οκτωβρίου προς ψήφιση τα νομοσχέδια για πάταξη αδήλωτης εργασίας