Modapro: Από Cyta και Powersoft

Η Cyta, διευρύνοντας τις λύσεις που παρέχει σε μικρομεσαίες, ιδιαίτερα, επιχειρήσεις, προσφέρει υπηρεσίες Cloud που βοηθούν στην καλύτερη αξιοποίηση των λογισμικών εφαρμογών που απαιτούν επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους.
Οι υπηρεσίες Cloud της Cyta εξαλείφουν την ανάγκη «αγοράς» λογισμικών εφαρμογών με αυξημένες κεφαλαιακές δαπάνες και επιτρέπουν την «ενοικίαση» αυτών με μηνιαία συνδρομή βάσει της χρήσης.

 

Η νέα υπηρεσία Powersoft365 ModaPro είναι μια εύχρηστη λογισμική εφαρμογή διαχείρισης αποθεμάτων και πωλήσεων, εξειδικευμένη για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας, όπως καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και μπουτίκ.

Το Powersoft365 ModaPro αξιοποιεί την τεχνολογία της πληροφορικής μαζί με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Cloud, όπως:
•    δωρεάν αναβαθμίσεις της υποδομής και του λογισμικού,
•    δυνατότητα πρόσβασης εν κινήσει, από οποιοδήποτε σημείο,
•    γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση,
•    υψηλή διαθεσιμότητα 99,9%,
•    δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη,
•    προστασία δεδομένων της επιχείρησης στα Κέντρα Δεδομένων της Cyta,
•    απουσία χρονικών δεσμεύσεων και
•    συστήματα και υποδομές πληροφορικής, χωρίς την καταβολή αρχικού κόστους, αλλά με μικρή μηνιαία συνδρομή, η οποία αρχίζει από €46,41.

Η υπηρεσία παρουσιάστηκε σε επιχειρηματικούς πελάτες και συνεργάτες του Οργανισμού και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Powersoft Computer Solutions, Γιώργο Μαλέκο να αναλύει στους παρευρισκομένους τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής. Να σημειωθεί ότι με αυτή την υπηρεσία ενισχύεται ακόμα περισσότερο η συνεργασία της Cyta με την Powersoft Computer Solutions.

Ο κ. Πάμπος Παπαχαραλάμπους, Προϊστάμενος των Υπηρεσιών Cloud, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών σε τεχνολογία Cloud και το ευρύ χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών Cloud που προσφέρει η Cyta, τονίζοντας ότι αυτό αποτελείται από επιχειρησιακές λύσεις, που παρέχονται σε συνεργασία με διακεκριμένους τοπικούς και διεθνείς κατασκευαστές και πλαισιώνεται με την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη, αλλά και με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των υποδομών και των Κέντρων Δεδομένων που διαθέτει η Cyta.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, Άριστος Ριρής, ο οποίος τόνισε ότι η παροχή υπηρεσιών Cloud ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Οργανισμού, καθώς ικανοποιεί πλήρως την απαίτηση των επιχειρήσεων για μετάβαση στο Cloud με ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη. «Η Cyta έχει θέσει ως προτεραιότητα την παροχή καινοτόμων λύσεων που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα, επενδύοντας συνεχώς σε υποδομές που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν πιο απλά, με ασφάλεια, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία
Google: Πώς γεννήθηκε η μηχανή αναζήτησης που άλλαξε τον κόσμο