powered by

CIIM: Επαγγελματικό Δίπλωμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) αναγνωρίζοντας τα σημαντικά οφέλη που παρέχει στον επιχειρηματικό κόσμο το Ψηφιακό Marketing, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος σπουδών Professional Diploma in Digital Marketing, στις 21 Οκτώβριου 2014, στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα σπουδών Professional Diploma in Digital Marketing είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο από επαγγελματίες του χώρου και είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο του Digital Marketing.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν, να υλοποιούν και να διαχειρίζονται μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ. Παράλληλα θα διδαχθούν πως να ενσωματώνουν τις τακτικές αυτές στη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας ή του οργανισμού τους.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν Επαγγελματικό Δίπλωμα, το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένo και έχει εγκριθεί ως επιπέδου 5 προσόντων σύμφωνα με το European Qualifications Framework (EQF).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνήσουν στο 22462246 .

Δειτε Επισης

Στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών η αποκρατικοποίηση του ΧΑΚ-«Ειλημμένη πολιτική απόφαση»
Επαναφέρει τις απειλές περί αποκλεισμού του Στενού του Ορμούζ το Ιράν-Σε αναμμένα κάρβουνα η ναυτιλία
Έκλεισε και ανακοινώθηκε το deal…Στον Κώστα Κλεάνθους «Ο Φιλελεύθερος»
F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»