CYBAN: Συνεργασία με CYTA, Eurobank Cyprus & PwC

Το Cyprus Business Angels Network (CYBAN) υπέγραψε πρόσφατα σημαντικές συμφωνίες διετούς διάρκειας με τρεις κολοσσούς της κυπριακής οικονομίας. Για τα επόμενα δύο χρόνια, η CYTA θα αποτελεί τον Εταίρο Τεχνολογίας (Technology Partner), η Eurobank Cyprus τον Επιχειρηματικό Εταίρο (Business Partner) και η PwC τον Εταίρο Γνώσης (Knowledge Partner) του CYBAN. 
 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του CYBAN, Ανδρέας Κουππάρης, ανέφερε: «Η συνεργασία του CYBAN με οργανισμούς του εκτοπίσματος της CYTA, της Eurobank και της PwC, είναι εξαιρετικής σημασίας για την αξιοπιστία του δικτύου μας. Η εμπιστοσύνη την οποία έμπρακτα δείχνουν οι οργανισμοί αυτοί προς το CYBAN, συνδέοντας άμεσα το όνομα τους με το δίκτυο μας, αναβαθμίζει γενικότερα τον θεσμό των ιδιωτικών επενδύσεων σε νεοφυείς καινοτόμες εταιρείες της Κύπρου, και τον αναδεικνύει πλέον σε ένα από τους σημαντικούς εναλλακτικούς τομείς επενδύσεων με τεράστια προοπτική ανάπτυξης. Πέραν της οικονομικής στήριξης, οι Εταίροι μας θα προσφέρουν μέσω του CYBAN και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς το κυπριακό οικοσύστημα των startups, ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας έτσι τη νεανική επιχειρηματικότητα.»

Μέσα στα πλαίσια της προσφοράς του CYBAN προς τους νέους επιχειρηματίες και την ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας, το δίκτυο έχει επίσης ξεκινήσει εργασίες για τη δημιουργία ενός κοινού εργασιακού χώρου (co-working space), του CAPITAL IMPACT (powered by CYTA), που θα λειτουργεί και ως incubator, αλλά και ως accelerator για νέες επιχειρήσεις, και υπολογίζεται να αρχίσει τη λειτουργία του πριν το τέλος του 2014.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, « το CAPITAL IMPACT βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας σε ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κτίριο συνολικού εμβαδού 900 τμ, το οποίο θα στεγάζει νέους ανθρώπους, οι οποίοι ψάχνουν για ένα δημιουργικό και δυναμικό περιβάλλον να εργάζονται, να δημιουργούν και να βρίσκονται δίπλα σε άλλους νέους με κοινά οράματα».

 Το CAPITAL IMPACT έχει σχεδιαστεί από το CYBAN, με τη συνεργασία σημαντικών οργανισμών που συνδέονται με το οικοσύστημα των startups στην Κύπρο, όπως το Cypriot Enterprise Link (CEL), το CHRYSALIS LEAP και το Junior Achievement – Young Enterprise (JA-YE) Cyprus, οι οποίοι θα στεγάζονται μαζί με τον CYBAN στον εν λόγω κοινό εργασιακό χώρο. Οι ένοικοι του CAPITAL IMPACT θα απολαμβάνουν, πέρα από τη μοντέρνα υποδομή, μια μεγάλη γκάμα από δωρεάν υπηρεσίες μεγάλης αξίας από τους Εταίρους του CYBAN, όπως δωρεάν Internet, επαγγελματικές υπηρεσίες, εκπαίδευση, mentoring, software και πολλές άλλες. 

Πέρα από τους τρεις Εταίρους, o CYBAN έχει και τη στήριξη της Action Global Communications που αποτελεί τον Σύμβουλο Επικοινωνίας (Communication Consultant) του, από την ίδρυσή του.

Δειτε Επισης

Οι δράσεις της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και οι σχεδιασμοί για το εγγύς μέλλον
To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο