Powered by

Υπουργός για ΚΑ: Ακόμα δεν πήραμε δεσμευτικές προσφορές

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης απέρριψε κατηγορηματικά τη διατυπωθείσα, από τον Διευθυντή της Ryanair, θέση ότι η Κυβέρνηση προαποφάσισε να πωλήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Aegean.

Απαντώντας σε ερωτήσεις αναφορικά με την πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών, μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών, ανέφερε ότι η η διαδικασία προχωρά, προσθέτοντας ότι γίνεται η αξιολόγηση από την τεχνική επιτροπή.

“Ελπίζουμε σύντομα να μπούμε στο τελικό στάδιο, στο οποία θα υποβληθούν πιο δεσμευτικές προσφορές” πρόσθεσε λέγοντας ότι χθες συνήλθε η  διυπουργική επιτροπή, η οποία ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε την ελπίδα να έχουμε αποτελέσματα, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι εύκολη διαδικασία, όπως δεν είναι εύκολη η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του  διευθυντή της  Ryanair ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να δώσει τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Aegean, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε  ότι υπάρχει μια διαδικασία και μια τεχνική επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τις προτάσεις.

Η κυπριακή Κυβέρνηση δεν έχει προδικάσει οτιδήποτε  και ούτε εμείς σαν Υπουργοί συμμετέχουμε σε αυτή τη αξιολόγηση, η οποία γίνεται από μια εξειδικευμένη επιτροπή.

“Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα” ανέφερε.

Δειτε Επισης

Κομισιόν: Σε εξέλιξη η διαδικασία αναθεώρησης Κανονισμού της Ε.Ε. για χειραποσκευές-«Δεν είναι η τελευταία λέξη»
Στρατηγική συνεργασία Zela Aviation-Δήμου Σκύρου...Η δέσμευση που επιβεβαιώνει η εταιρεία
Wizz Air: Στην κορυφή της κατάταξης για τις χαμηλότερες εκπομπές μεταξύ μεγάλων αεροπορικών εταιρειών το 2024
Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια