Κοντά σε συμφωνία C.A. Papaellinas-Diakinisis

Σημαντικό deal στον τομέα του εμπορίου ψήνουν οι εταιρείες C. A. Papaellinas και Diakinisis Logistics Services Κύπρου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία θα αφορά τη διαχείριση του κέντρου διανομής της Παπαέλληνας στη Νήσου από τη Diakinisis και τη διανομή των προϊόντων που εμπορεύεται. Αξίζει να σημειωθεί πως το κέντρο διανομής της C.A.P. θεωρείται από το πλέον σύγχρονα στην Κύπρο με το κόστος ανέγερσης του να υπολογίζεται περίπου στα 15εκ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία περιλαμβάνει τη δημιουργία κοινής εταιρείας στην οποία θα συμμετέχει και η οικογένεια Παπαέλληνα και η οποία θα αναλάβει τη διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως Nanny’s, Huggies, Dr. Fisher, Aquafresh, Panadol, Kleenex κι άλλα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία βραβεύτηκε σε σχέση με το Κέντρο Διανομής τον περασμένο Μάιο στα Transport & Logistics Awards 2014 στην κατηγορία της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία της Σημαντικής Επενδυτικής Δραστηριότητας.
 
Με την ολοκλήρωσή της, η συμφωνία θα ενισχύσει την τάση που θέλει τη δημιουργία μεγάλων κέντρων διανομής μέσω συνεργασιών που μειώνουν το κόστος προς όφελος των εταιρειών.

Η Diakinisis Κύπρου που εδρεύει στην Αραδίππου είναι θυγατρική της ομώνυμης ελληνικής εταιρείας που ιδρύθηκε το 1977 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου. Στην Κύπρου έχει αναλάβει τη μερική διανομή των προϊόντων της Α/φοι Λανίτης.

 

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών