Ο Στέφανος Κορκολής στη Μαρίνα Λεμεσού

Ο διάσημος Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής, Στέφανος Κορκολής, εγκαινίασε το νέο καλλιτεχνικό θεσμό της Μαρίνας Λεμεσού “Arts in the Square”, όπου μαζί με την νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη, μάγεψαν τους πάντες γύρω τους σε μια παράσταση στην υπαίθρια πλατεία του έργου.  

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Στέφανος Κορκολής και η παρέα του επέλεξαν  να επισκεφτούν το Mediterraneo - που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Μαρίνας Λεμεσού - και να απολαύσουν τις Μεσογειακές γευστικές δημιουργίες του διακεκριμένου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Ο αγαπημένος σε όλους Έλληνας σεφ υπογράφει  προτάσεις μεσογειακής γαστρονομίας αποκλειστικά και μόνο για το Mediterraneo, το νέο  καφεστιατόριο για κάθε μέραμε γνώμονα την ποιότητα και τη γεύση. 

Το Mediterraneo αποτελεί σημείο σταθμό για όλους, αφού πέραν του κυρίως μενού, προσφέρει επιλογές από αρωματικό καφέ,  επιδόρπια, κρασί, αλλά και απολαυστικά κοκτέιλ.
 

Δειτε Επισης

SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση
Stoiximan και ΑΠΟΕΛ στήριξαν τη Στέγη Ευγηρίας «Αρχάγγελος Μιχαήλ»-Χρηματική δωρεά και πασχαλινά δώρα
Συμμετείχε και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» η Alpha Bank Κύπρου
Οι 60 νικητές που κέρδισαν τα κουπόνια για πασχαλινά ψώνια από το MyPetrolina app
Εθελοντές εργαζόμενοι της ΧΜ συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία της εταιρείας
Μετά τη Λευκωσία, μάγεψαν και τη Λεμεσό οι Pilobolus
Libertex: Γιόρτασε το πάθος, την μαγεία του ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα προβάλλοντας το FC Bayern-Inter Milan
Η Eminentia Trading Ltd τίμησε τους καλύτερους Thermomix & Kobold Experts της Κύπρου (pics)
Στηρίζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο Άρης Λεμεσού