Grant Thornton: Δέκα μισές χορηγίες σε νέους

O λογιστικός-ελεγκτικός οίκος Grant Thornton Κύπρου, στo πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, χορηγεί δέκα μισές υποτροφίες σε φοιτητές που θα επιλεγούν για πλήρη φοίτηση στο πτυχιακό πρόγραμμα ‘The Grant Thornton route to ACA’, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του P.A. College.

Με αφετηρία την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15, η Grant Thornton Κύπρου δίνει τη δυνατότητα σε νέους που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, αλλά δεν διαθέτουν τα απαραίτητα οικονομικά εφόδια, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, χορηγώντας το 50% των διδάκτρων τους.

Το υβριδικό πτυχιακό πρόγραμμα ‘The Grant Thornton route to ACA’ (Bachelor of Arts (Honours) in Business Administration – Accounting and Finance), αποτελεί παγκόσμια διάκριση και είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Grant Thornton Κύπρου, του Institute of Chartered Accountants Aγγλίας και Ουαλίας (ICAEW) και του P.A. College. Το πρόγραμμα παρέχει στους απόφοιτους 12 απαλλαγές από τις 15 εξετάσεις των ICAEW.  Επιπρόσθετα, οι φοιτητές εξασφαλίζουν 190 μέρες τεχνικής επαγγελματικής εμπειρίας στα γραφεία της Grant Thornton Κύπρου και με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, είναι υποψήφιοι για επαγγελματική αποκατάσταση στον λογιστικό-ελεγκτικό οίκο.  

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση των δέκα υποτροφιών είναι η 25η Σεπτεμβρίου  2014. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν με την Marketing Manager της Grant Thornton Κύπρου, Τζένη Χατζηκώστα, στο  22600000 ή στο jenny.hadjicosta@cy.gt.com.

 

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού