Powered by

Σε κλοιό πτωχεύσεων η Σλοβενία

Πενταπλασιάστηκε ο αριθμός των πτωχεύσεων φυσικών προσώπων το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2014 και διαμορφώθηκε σε 2.249, έναντι 450 την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αρμόδια Αρχή της Σλοβενίας.

Με βάση την τρέχουσα τάση, το Ανώτατο Δικαστήριο εκτιμά ότι το 2014 θα "κλείσει" με συνολικό αριθμό πτωχεύσεων φυσικών προσώπων που θα ξεπερνά τις 3.855 περιπτώσεις.

Το 2008, που τέθηκε σε ισχύ η σχετική νομοθεσία, κηρύχθηκαν 98 πτωχεύσεις φυσικών προσώπων, το 2011 1124 πτωχεύσεις και το 2013, 879. Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων STA, αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της πτώχευσης είναι πρόσωπα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τομέων της λιανικής κατανάλωσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Ανάπτυξη 0,4% στην ευρωζώνη το πρώτο τρίμηνο-Ποια κράτη ξεχώρισαν
Χρυσός: Διατηρεί τη σταθερότητά του εν μέσω εξελίξεων στο εμπόριο και τις αγορές-Ξεπέρασε και πάλι τις $3.000 η ουγγιά
Γλίτωσε την ύφεση η Γερμανία… Ανάπτυξη 0,2% το α’ τρίμηνο-Οι δασμοί απειλούν τις προοπτικές
ΗΠΑ: Στο έλεος της πολιτικής Τραμπ τα έργα δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα
Πρώτα αρνητικά σημάδια από τους δασμούς στην κινεζική οικονομία-Βαρύ πλήγμα στη μεταποίηση τον Απρίλιο
Κίνα: Κατάρτισε «λευκή λίστα» με αμερικανικά προϊόντα που εξαιρούνται από τους δασμούς 125%
Νέα πυρά Τραμπ κατά Πάουελ για τους δασμούς-«Δεν κάνει καλή δουλειά, ξέρω περισσότερα για τα επιτόκια από αυτόν»
Βρετανία: Προχωρά στη θέσπιση ρυθμιστικού πλαισίου για τα κρυπτονομίσματα
ΗΠΑ: Αρνητικό ρεκόρ στο εμπορικό έλλειμμα-Πλήγμα για το ΑΕΠ
Ισπανία: Παραμένει ισχυρή η οικονομία αλλά το blackout επιδεινώνει τις προοπτικές