“Buy Leptos” : Νέο σλόγκαν της Leptos Estates

Με το νέο αυτό σλόγκαν η Leptos Estates φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει μια νέα καινοτόμο εποχή με την δημιουργία πολλών νέων αναπτυξιακών έργων με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα φρέσκες μαζί με νέες ιδέες και ιδανικές λύσεις πάντα μέσα στους στρατηγικούς της σχεδιασμούς για άνοιγμα σ’όλες τις αγορές του κόσμου.
 
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

Το “Buy Leptos” ως ένα νέο εργαλείο για τον επανακαθορισμό του Leptos Group στην διεθνή αλλά και την ντόπια αγορά δείχνει ότι η επικοινωνιακή στρατηγική του Ομίλου ανοίγει νέες πύλες με νέους στόχους και ειδικές στοχεύσεις.

“Ο Όμιλος μας είναι και θα συνεχίσει να είναι για πάντα ένα ισχυρό όνομα με διεθνή ταυτότητα και αναγνώριση. Πέραν των παραδοσιακών αγορών καταφέραμε με επίμονες και επίπονες προσπάθειες να επεκταθούμε και σε νέες αγορές (Κίνα, Αραβικός Κόλπος, Ν. Αφρική, Ιράν) όπου καταφέραμε μια σημαντική αύξηση στις πωλήσεις ακινήτων με την προσέλκυση εκατοντάδων νέων αγοραστών και επενδυτών”. Αυτά τόνισε ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κος Πάρις Γαβριήλ τονίζοντας επίσης ότι θα συνεχίσουν σαν Όμιλος Λεπτός μέσω της επικοινωνιακής τους πολιτικής με σκληρή δουλειά να κρατήσουν την Κύπρο ψηλά στην λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο.

Ο Όμιλος Λεπτός με την συμπλήρωση και της φετινής χρονιάς κλείνει ακριβώς 55 χρόνια ζωής με αφετηρία το 1960 στην όμορφη και λατρεμένη Κερύνεια. Με πρωτεργάτη τον γνωστό επιχειρηματία Μιχαλάκη Λεπτό ο Όμιλος είχε όλα αυτά τα χρόνια ευρεία και επιτυχή δραστηριότητα στους τομείς ανάπτυξης γης, ακινήτων και τουρισμού δημιουργώντας μοναδικά έργα τόσο με προσεγμένη κατασκευή, άριστη ποιότητα και παραδοσιακή αρχιτεκτονική και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον. Φάρος λοιπόν το παρελθόν για μια νέα εποχή όπου μαζί με τις νέες, τις μοντέρνες και τις καινοτόμες ιδέες θα φωτιστεί και το μέλλον. Σήμερα ο Όμιλος έχει ήδη δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί πάνω από 300 πρωτοποριακά αναπτυξιακά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα σε προνομιούχες περιοχές και έχει υπό την κατοχή του εκατοντάδες στρέμματα γης έτοιμα για ανάπτυξη σε μοναδικές τοποθεσίες.

Η μέγιστη αναγνώριση για την Leptos Estates και η σημασία της για την οικονομία του τόπου ήρθε με την απονομή τον Φεβρουάριο του 2014 από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κο. Νίκο Αναστασιάδη του πρώτου βραβείου Εξαγωγών και Υπηρεσιών.

“Buy Leptos” το εφευρετικό σλόγκαν που κέρδισε τις χιλιάδων πελατών και φίλων του Ομίλου και που μένει αποτυπωμένο στο μυαλό όλων ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην δυναμική και το μέλλον του Ομίλου Λεπτός.      

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024