Powered by

Η μεγάλη εκστρατεία Γεωργιάδη-Χάσικου για τις εκποιήσεις

Συνεχίζουν, εντός της Δευτέρας (4/8), τις επαφές τους με τις ηγεσίες και τα οικονομικά επιτελεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων οι Υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών, Χάρης Γεωργιάδης και Σωκράτης Χάσικος, για συζήτηση του νομοσχεδίου που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων.

Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα επαφών των δύο Υπουργών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, περιλαμβάνει συνάντηση τη Δευτέρα (4/8) στις 10:00 με το ΚΣ ΕΔΕΚ και στις 11:30 με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Την Τετάρτη (6/8), οι Υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών θα συναντηθούν με το ΔΗΚΟ, ενώ την Πέμπτη θα έχουν συνάντηση με το Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Αναμένονται να οριστικοποιηθούν οι συναντήσεις με ΑΚΕΛ και Συμμαχία Πολιτών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα γραφεία των κομμάτων.

Οι επαφές των δύο Υπουργών με τα κοινοβουλευτικά κόμματα άρχισαν την περασμένη Παρασκευή (1/8), με συνάντηση στα γραφεία του ΔΗΣΥ με την ηγεσία του κόμματος.

Όπως δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, "οι συναντήσεις με τα κοινοβουλευτικά κόμματα γίνονται για να γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ένα επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα".

Η ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Για τον σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί κοινή συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών στις 11 Αυγούστου για συζήτηση του κυβερνητικού νομοσχεδίου, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών. Στόχος είναι η έγκριση του νομοσχεδίου περί τα τέλη Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Σχέδιο κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας για το 2025 από το Υπουργείο Υγείας
Ετήσια αύξηση 4,3% στον δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία το τετράμηνο
Διαγραφή γραμματίων δημοσίου από το ΧΑΚ-Πότε θα σταματήσει η διαπραγμάτευσή τους
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
Σ. Σοφοκλέους: Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την ανέγερση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στον Κόρνο
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο