Μείωση στις πωλήσεις πετρελαιοειδών

Μείωση 5,1% παρουσίασαν την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2014, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας. Τον Ιούλιο του 2014, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 0,7% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Ειδικότερα, αύξηση παρατηρήθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε αεροπλάνα, καθώς και στις πωλήσεις Ασφάλτου, Πετρελαίου Κίνησης, Βενζίνης και Υγραερίου.

Αντίθετα, μείωση σημειώθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία καθώς και στις πωλήσεις Βαρέος Μαζούτ, Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου.

Αποθέματα πετρελαιοειδών

Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος Ιουλίου του 2014 σημείωσαν μείωση 4,2% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Σε σχέση με τον Ιούλιο του 2013, τα  ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών κατέγραψαν αύξηση 3,5%, στους 67.212 τόνους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

TotalEnergies: Αυξάνει το μέρισμα και διατηρεί το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
Πετρέλαιο: Μικρά κέρδη για το Brent, υποχώρησε το αμερικανικό αργό
Πόσες μεγαβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ χάθηκαν το 2024-Ανησυχία βουλευτών
Χωρίς εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα τα οικόπεδα 2, 3 και 9-Φεύγει από την κυπριακή ΑΟΖ η κορεατική Kogas
Οι δασμοί Τραμπ ωθούν προς τα πάνω τις τιμές πετρελαίου
Επέκταση της μακρόχρονης συνεργασίας της Conercon Energy Solutions με την Huawei
«Κρίσιμος χρόνος το 2027 για να δούμε το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην επιφάνεια της θάλασσας»
Δεν υπόσχεται σοβαρή μείωση τιμής ηλεκτρισμού το 2025 ο Παπαναστασίου-«Είναι αδύνατο, δεν αναμένουμε θαύματα»
ΔΣΜΚ: Πρώτα αποκοπή παραγωγής από μη οικιακά συστήματα φωτοβολταϊκών
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδια και κανονισμοί για ενεργειακή απόδοση-Kαταληκτική ημερομηνία η 28η Φεβρουαρίου