Χαραλαμπίδης Κρίστης: 22 χρόνια στηρίζει το Φεστιβάλ Γάλακτος

Τριάντα χιλιάδες ευρώ διατέθηκε τις χρονιές 2012 και 2013 σε φιλανθρωπικούς σκοπούς στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου από την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης. Τα χρήματα αυτά προέκυψαν από το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού «Συμμετοχή» και το Φεστιβάλ Γάλακτος.

Για 22 χρόνια τώρα, ως η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία του τόπου, η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει το Φεστιβάλ Γάλακτος κι όπως τόνισε η head of Marketing & Corporate Image της εταιρείας Σωτηρούλα Σωτηρίου, είναι πάντα κοντά σε κάθε ενέργεια που αναδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και τη μεγάλη διατροφική αξία του φρέσκου κυπριακού γάλακτος.

«Από το 2012 το Φεστιβάλ έχει λάβει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέσω του προγράμματος “Συμμετοχή”, μια ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαραλαμπίδης Κρίστης, καθώς μέρος των εσόδων διατίθεται για στήριξη και υλοποίηση σημαντικών έργων της κοινότητας Ιδαλίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής», σημείωσε η κ. Σωτηρίου. Όπως είπε, το 2012 προσφέρθηκε ποσό ύψους €10.000 στο Σωματείο «Χαμόγελο της Ευτυχίας» και το 2013 η εταιρεία ενίσχυσε οικονομικά με €20.000 τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου Πλανητάριου εντός του Λυκείου Ιδαλίου. «Για το 2014 θα ανακοινώσουμε την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, στο φεστιβάλ τη δράση μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Σωματείο Χαλκάνωρ Ιδαλίου κι η στήριξη της Χαραλαμπίδης Κρίστης προς το Φεστιβάλ είναι σε μορφή χορηγίας και υποστήριξης στην όλη διοργάνωση. Όπως είπε: «Το Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί μια γιορτή που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ντόπια παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς όπως έχει καθιερωθεί, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πέραν της μεγάλης συναυλίας, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν δωρεάν φρέσκα εγχώρια προϊόντα. H προσέλευση εξαρτάται πάντα από τον καλλιτέχνη και από τη περίοδο. Συνήθως προσελκύει μεταξύ 6.000 - 8.000 άτομα».

Ανέφερε επίσης, ότι ως οργανισμός που βρίσκεται καθημερινά στα σπίτια των καταναλωτών, δεσμεύεται διαχρονικά να παρέχει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα τους ανθρώπους. «Αυτή την αμεσότητα με τους καταναλωτές, μάς δίνει το Φεστιβάλ Γάλακτος, μεταξύ πολλών άλλων ενεργειών της εταιρείας», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης στον Μητσοτάκη
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Μόνο με κάρτα θα μπαίνουν και θα παίζουν οι παίκτες στα καζίνο της Κύπρου από το 2025-Πώς θα λειτουργεί το σύστημα
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο