powered by

BOCY: Την Τετάρτη τα αποτελέσματα για το α' εξάμηνο

Στις 27 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ τις 29 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι ελεγμένες από τους εξωτερικούς ελεγκτές οικονομικές καταστάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ και σε συνέχεια ανακοίνωσης της ημερομηνίας 19 Αυγούστου 2014, με σκοπό την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των υφιστάμενων μετόχων της Τράπεζας για την οικονομική απόδοση του Συγκροτήματος πριν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου 2014, το Διοικητικό της Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 για να εξετάσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Συγκροτήματος για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2014. Τα Οικονομικά Αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στον τύπο την ίδια μέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, προσίθεται, θα συνεδριάσει εκ νέου την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 για να εξετάσει τις ελεγμένες από τους εξωτερικούς ελεγκτές του Συγκροτήματος Οικονομικές Καταστάσεις για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2014 και οι οποίες θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα στο Χρηματιστήριο αξιών Κύπρου, στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στον Τύπο.

Δειτε Επισης

Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τεχνοκράτες Λιθουανίας και Ολλανδίας
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε άλλες 182.149 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Ξεκάθαρος ο Μάκης Κεραυνός...Αντανακλάται και στις κυπριακές τράπεζες η μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ
Αρ. Βουράκης: Εξετάζει επάνοδό της στην Κύπρο ως ανταποκρίτρια η Deutsche Bank-Ισχυρά συγκροτήματα από τις συγχωνεύσεις
Φεύγει από τον Σύνδεσμο Τραπεζών μετά από 30 χρόνια ο Μιχάλης Καμμάς-«Θα μας λείψει. Μιχάλη, σε ευχαριστούμε»(vid)
Χρ. Πατσαλίδης: Εντυπωσιακή πορεία σταθεροποίησης και ενίσχυσης για τον τραπεζικό τομέα, ανθεκτική η οικονομία
Μιχάλης Καμμάς: Το τραπεζικό τοπίο του σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό των προηγούμενων δεκαετιών
Μ. Κεραυνός: Ελκυστικός και ασφαλής προορισμός για διεθνείς επενδυτές η Κύπρος-Κρίσιμος ο ρόλος του τραπεζικού συστήματος
Φρανσουά Βιλερουά ντε Γκαλό: Η ΕΚΤ θα αποφασίσει για τα επιτόκια με βάση τον πληθωρισμό