Κάντε τo brand σας κορυφή

Σε κάθε κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών οι επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά είναι εκατοντάδες. Αν σε αυτές υπολογίσει κανείς και την πρόσβαση στη διεθνή αγορά, μέσα από την τεχνολογία, οι επιλογές γίνονται χιλιάδες. Πώς μπορεί, λοιπόν, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία να ξεχωρίσει μέσα σε αυτό το περιβάλλον της υπερπροσφοράς;

Πώς μπορεί να κερδίσει το μυαλό και την καρδιά του καταναλωτή; Πώς μία μάρκα μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιτυχία στο μυαλό των ανθρώπων; Στη διαδικασία αυτή αξίζει να μπει κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, για να διαφοροποιηθεί από άλλες, να προβάλει μία ξεκάθαρη εταιρική εικόνα που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη νέων πελατών, αλλά και για να εξασφαλίσει την αφοσίωση των υφιστάμενων.                         

Αυτά και άλλα πολλά θα αναλύσει ο Jonathan Gabay, ο οποίος έρχεται στην Κύπρο για το Brand Congress, στο οποίο θα αναπτύξει το θέμα: «From the ashes of recession to the brand of success». O «μάγος των brands», μέσα από παραδείγματα διεθνών και ντόπιων επιχειρήσεων, στοχεύει να αναδείξει όλα όσα χρειάζεται κάθε επιχείρηση για να ανεβεί ή να διατηρηθεί στην κορυφή. 

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι εταιρείες - κολοσσοί ανά το παγκόσμιο εμπιστεύονται τον Gabay για τον σχεδιασμό της στρατηγικής branding και rebranding τους; Όχι, δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και το πορτοφόλιό του είναι γεμάτο από επιτυχημένα projects στον τομέα της ανανέωσης εμπορικών σημάτων, ενώ είναι μέλος της κριτικής επιτροπής για το βραβείο Brand of the Year του διάσημου ευρωπαϊκού περιοδικού Grocer, κάτι το οποίο του προσδίδει ιδιαίτερο κύρος.Eξού και η ατζέντα του περιλαμβάνει καθημερινώς αναλύσεις και σχολιασμό σε ειδησεογραφικές εκπομπές διεθνούς φήμης ΜΜΕ, όπως: BBC, ITN, SKY, CNN, ABC, SKYChannel 4, Πέντε και Bloomberg TV, καθώς και παρουσιάσεις σε επιχειρηματικές διοργανώσεις.

Brand Congress
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο Brand Congress και ακούστε από τον Jonathan Gabay τα μυστικά της στρατηγικής branding και rebranding που θα ακολουθήσετε, ώστε να κάνετε σίγουρη την επιτυχία της αλλαγής.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας: Γενικούς και εκτελεστικούς διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές μάρκετινγκ, πωλήσεων, ανθρώπινου δυναμικού, επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και σε άλλα στελέχη επιχειρήσεων.

Επικοινωνία
Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: Cyta. Χορηγοί: Fileminders και Μπύρα KEO. Χορηγοί Επικοινωνίας: InBusinessNews.com, Goldnews.com.cy, Τηλεόραση Σίγμα και OK!. Δημιουργικός Σχεδιασμός: Partners Y&R. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου