PwC: 70 πάνε για εγκεκριμένοι λογιστές

Η PwC Κύπρου καλωσόρισε στις 22 Αυγούστου 2014, 70 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων, οι οποίοι πρόκειται να ενταχθούν στα προγράμματα εκπαίδευσης του οργανισμού με σκοπό την απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή.

Τα νέα μέλη της PwC καλωσόρισαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού, κ. Ευγένιος Ευγενίου και ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Φίλιππος Σώσειλος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα τόσο για τον οργανισμό όσο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους.  Ο κ. Ευγενίου τόνισε ότι “παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο οργανισμός μας συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον προσλαμβάνοντας και εκπαιδεύοντας ταλαντούχους νέους, απόφοιτους πανεπιστημίων”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2014, η PwC προσέλαβε περισσότερα από 100 νέα μέλη, συμπεριλαμβανομένων των 41 αποφοίτων πανεπιστημίων που εντάχθηκαν στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού το 2013 για απόκτηση των τίτλων ACA και ACCA.  

    
Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις, επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρεται καθώς τα ποσοστά επιτυχίας ξεπερνούν τους διεθνείς μέσους όρους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2014, 7 εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC πέτυχαν παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου