Jamie Oliver: Ψάχνει συνεργάτες

Με στόχο να γίνει μια μεγάλη οικογένεια, η εταιρεία του σεφ Jamie Oliver αναζητεί brands με διεθνή παρουσία για συνεργασία ώστε να ενισχύσει την εταιρική της μάρκα. Η διεθνής εταιρεία περιλαμβάνει πολλαπλές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του Youtube Food Tube channel, βιβλία και περιοδικά, εστιατόρια και ιστοσελίδες.

Η εταιρεία του σεφ Jamie Oliver έχει σειρά πετυχημένων συνεργασιών, για παράδειγμα με την Sainsbury και πρόσφατα με την ασφαλιστική εταιρεία LV.  Ωστόσο, η ομάδα αναζητεί κάποιες μακροχρόνιες συνεργασίες «για μια καλύτερη, βαθύτερη σχέση».

Ο Jamie Oliver υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία τριετούς διάρκειας με την Bacardi για το Drinks Tube και «ήταν η πρώτη αυτού του είδους», όπως δήλωσε η επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος Lisa Tookey, μιλώντας στο Marketing Week. «Τώρα προσπαθούμε να κάνουμε τρεις ή τέσσερεις συνεργασίες».

Η κ. Tookey δήλωσε: «Ο καθένας θέλει ένα κομμάτι του Jamie επειδή καταλαβαίνουν την αξία που παίρνουν από αυτόν ως brand. Φιλτράρουμε τις προτάσεις για να βεβαιωθούμε ότι τυχόν συνεργασίες δεν θα είναι επιζήμιες για την μάρκα».«Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εμπνέουμε τους ανθρώπους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή έχοντας άμεση επαφή με τα τρόφιμα».

Όσον αφορά τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας, η κ. Tookey ανέφερε ότι ενώ η μάρκα ενισχύθηκε από τα βιβλία και την τηλεόραση, το Youtube Food Tube channel έφερε κοντά στην εταιρεία κοινό πολύ διαφορετικό από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. 

ΠΗΓΗ: Marketingweek

Δειτε Επισης

Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki-Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς
Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Ακρόπολις, με 1η και 3η θέση στο βάθρο των νικητών
Toyota Gazoo Racing: Οδηγεί την κούρσα του WRC μετά το Ράλι Ακρόπολις
Σημαντική διάκριση για το Hyundai IONIQ 5 N… Βραβεύτηκε ως Five-Star Car
Διπλή αναγνώριση για τη Hyundai στα βραβεία Autotrader Drivers’ Choice Awards 2025
Διεθνείς διακρίσεις για το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ
Παραδόθηκαν από την CTC Automotive οι νέες ηλεκτρικές λιμουζίνες κυβερνητικών αξιωματούχων
Defender Experience: Η πολυτελής περιπέτεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα