Αύξηση εργασιών στο λιανικό εμπόριο

Αύξηση 5,8 μονάδες ή 8,3% σημείωσε ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου το Μάρτιο του 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Ο Δείκτης ανήλθε το Μάρτιο του 2014 στις 75,7 μονάδες παρουσιάζοντας αύξηση 7,9 μονάδες ή 11,6% σε σύγκριση με το Φεβρουάριο του 2014. Για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014 ο Δείκτης παρουσίασε αύξηση 0,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Εξάλλου, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου για το μήνα Απρίλιο 2014 αυξήθηκε κατά 4,2 μονάδες ή 5,5% και έφτασε στις 79,9 μονάδες σε σύγκριση με 75,7 το Μάρτιο 2014.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2014, ο Δείκτης προκαταρκτικά υπολογίζεται ότι σημείωσε αύξηση 2,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Δειτε Επισης

Νέα στρατηγική συνεργασία Airway Solutions με Polar Air-«Βήμα ανάπτυξης της γκάμας προϊόντων μας»
«Stop» επιχειρηματιών της Μακαρίου στο άνοιγμα της λεωφόρου για όλα τα οχήματα-«Θα γίνει ανεξέλεγκτο πέρασμα»
Υψηλή η αναλογία οχημάτων ανά κάτοικο στην Κύπρο...Πολύ χαμηλά τα ηλεκτρικά
Ο Κωτσόβολος στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές προϊόντων τον Απρίλιο-Πού παρατηρήθηκαν αυξήσεις και πού μειώσεις
My Mall Limassol: 16 χρόνια λειτουργίας και μια ξεχωριστή γιορτή την Κυριακή 25 Μαΐου
FT-Me: Η Toyota παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για τις αστικές μετακινήσεις
Αύξηση 1,4% στον εναρμονισμένο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή τον Απρίλιο
Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ ο ανταγωνισμός στη λιανική αγορά νωπού κρέατος αμνοεριφίων-Αυτεπάγγελτη έρευνα
Νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ ο Γιάγκος Τσίβικος-Στο επίκεντρο το νοικοκύρεμα του οργανισμού και η αύξηση πωλήσεων