Adv. Feature: Masterclass για το Business Model Generation

Το Business Model Generation είναι μία αποτελεσματική μεθοδολογία διαχείρισης και επικοινωνίας που εξυπηρετεί τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου, τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής και την προσαρμογή της πρότασης αξίας (value proposition). H Open Box Communication είναι η μοναδική εταιρεία εκπαίδευσης στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή -και μία εκ των ελάχιστων διεθνώς- που έχει πιστοποιηθεί από την Ακαδημία Strategyzer.

Το masterclass θα παρακολουθήσουν επενδυτές, υψηλόβαθμοι επαγγελματίες στο τομέα του business development ή του marketing, υπεύθυνοι λήψης στρατηγικών αποφάσεων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ψάχνουν για εύχρηστα εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν στο υφιστάμενο τους business model ή στη δημιουργία ενός καινούριου. Μέσω δυνατών παραδειγμάτων από νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες που συγκαταλέγονται στο Fortune 500, αλλά και εντατικών εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες θα μάθουν και θα εφαρμόσουν πρακτική οπτική γλώσσα για να περιγράψουν, να δοκιμάσουν και να σχεδιάσουν business models. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να μεταφέρουν τις γνώσεις αυτές στο προσωπικό της εταιρείας τους.

Ο Πάρης Θωμά, συνιδρυτής της Open Box Communication, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε ανάμεσα στους ελάχιστους εκπαιδευτές στον κόσμο που έχουν την πιστοποίηση από την Ακαδημία Strategyzer, τους δημιουργούς του Business Model Generation. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που επιτέλους προσφέρουμε αυτή τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία στους Κύπριους επαγγελματίες που ασχολούνται με την στρατηγική, την καινοτομία και το business development, καθώς πιστεύουμε στη δύναμη αυτού του εργαλείου που χρησιμοποιείται από κορυφαίους επαγγελματίες παγκοσμίως.»

Επαγγελματίες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στα Business Model Generation Masterclasses. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τη χαμηλή τιμή γνωριμίας και γίνετε ένας από τους 30 πρώτους επαγγελματίες στην Κύπρο που θα συμμετέχουν στο διεθνές κίνημα του Business Model Generation. Για εγγραφές και τιμές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.eventbrite.com

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο