Μικέλλης: Πιο αυστηρός ο νέος κώδικας δεοντολογίας

O νέος κώδικας δεοντολογίας της ΚΕΦΕΑ (Κυπριακή Ένωση Φαρμακευτικών Εταιρειών Έρευνας και Ανάπτυξης) που καθορίζει το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργούν οι φαρμακευτικές εταιρείες, είναι πιο αυστηρός, δήλωσε στο ΙnBusinessNews ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου, Κυριάκος Μικέλλης.

«Ο κώδικας βάζει νέες πρόνοιες, οι οποίες θα κάνουν τη δουλειά των συνεργατών μας (ιατρικούς επισκέπτες) πιο αποδοτική. Θα βελτιώσει, επίσης, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια που πρέπει να διέπει την ιατρική πράξη» δήλωσε ο κ. Μικέλλης. 

Αναφερόμενος στο ΓΕΣΥ, ο κ. Μικέλλης σημείωσε ότι το Γενικό Σχέδιο Υγείας θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί εδώ και χρόνια.

«Ευελπιστούμε ότι με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ όλοι οι ασθενείς θα έχουν πρόσβαση σε εκείνο που ο θεράπων ιατρός τους επιλέγει ως το καταλληλότερο για τη θεραπεία τους» δήλωσε. 

H ΚΕΦΕΑ εκπροσωπεί στην Κύπρο τις μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. 

Δειτε Επισης

Σε σταθερή ανοδική πορεία ο τομέας του στοιχήματος-Σχεδόν 300 εκατ. τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο του 2024
Προς όφελος της οικονομίας η συνεργασία τομέα ακινήτων και τραπεζών-Συνάντηση Διοικητή με developers
Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης: Τελευταίο τριήμερο για υποβολή έργων
Σε τροχιά υλοποίησης η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού στον Άγιο Αθανάσιο-Όλα όσα θα περιλαμβάνει
Δεν θέλει συμπληρωματικούς προϋπολογισμούς ο Μάκης-Αυστηρές συστάσεις προς όλους για συγκράτηση δαπανών
Αλέξης Άννινος: Στενό το περιθώριο των οκτώ μηνών, κάνουν ό,τι μπορούν οι εισαγωγείς για τις ανακλήσεις
Ν. Χριστοδουλίδης: 15 εκατ. για το «Σπύρος Κυπριανού», έξτρα χορηγία 2,5 εκατ. στην ΚΟΚ- «Επενδύουμε στο EuroBasket 2025»
Οι προβληματικοί αερόσακοι δεν είναι μόνο takata...Η νέα λίστα με τα 425 αυτοκίνητα που ανακαλούνται
Πού βρίσκεται η μέλετη για το λιμάνι και την μαρίνα της Λάρνακας...«Θα πιέσουμε ώστε να γίνει το συντομότερο»
Ο πόλεμος των δασμών και πόσο πρέπει να ανησυχεί η Κύπρος-«Δεν είναι καλό νέο για την παγκόσμια οικονομία»