AtYourService: Εργασίες 1.5εκ.

Μέσα σε 18 μήνες λειτουργίας της ιστοσελίδας AtYourService έχουν ήδη γίνει εργασίες συνολικής αξίας πέραν του €1,500,000. Ο χρήστης γράφει τι χρειάζεται και λαμβάνει προσφορές από τις 7200 Εταιρείες και Επαγγελματίες στην Κύπρο, που δίνουν τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα.

Το AtYourService είναι μια online Αγορά για όλες τις Υπηρεσίες – από Φωτογράφους, σε Μάστορες μέχρι και Δικηγόρους ή καθηγητές.

Πέραν όμως από τους ιδιώτες, η πλατφόρμα χρησιμοποιείται και από πολλές εταιρείες και οργανισμούς σε όλη την Κύπρο αφού βοηθά στη βελτίωση της διαδικασίας λήψης προσφορών, συμπεριλαμβανομένης και της Τράπεζας Πειραιώς, του Δήμου Λευκωσίας, της Hyperion Systems και της Wargaming.

Και όπως λέει ο ιδρυτής του AtYourService, Αργύρης Αργυρού, αυτό είναι μόνο η αρχή αφού ο στόχος της ομάδας είναι η διεθνής επέκταση σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και όραμα της ομάδας η δημιουργία μιας μεγάλης παγκόσμιας αγοράς – σαν το eBay δηλαδή, αλλά για Υπηρεσίες.

Το AtYourService έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του και στην Ελληνική αγορά και έχει ξεκινήσει πρόσφατα τη διαδικασία εξεύρεσης επενδυτών για επέκταση σε μεγαλύτερες αγορές όπως η Ιταλία, η Ολλανδία και η Πολωνία.
Επίσης, μέσα στους τελευταίους 18 μήνες η ομάδα του AtYourService έχει εξασφαλίσει επιδότηση από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης της καινοτομίας αξίας €70,000, έχει κερδίσει τον διεθνή διαγωνισμό Startup Live Cyprus και έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 150 καλύτερα Ευρωπαϊκά startups στο διεθνές Pioneers Festival.

 

Δειτε Επισης

Ιωάννα Φιάκκου: Αδιαπραγμάτευτη η ανάπτυξη της ΕΑΣ-Στόχος η εμπιστοσύνη παικτών, αγοράς και κοινωνίας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και κίνδυνοι»
Mastercard: Έρχεται ξανά το «Level up with Mastercard» στις Foody παραγγελίες με πλούσια δώρα
Σωτήρης Σκιαδάς: Ο σκοπός της PadelPro...Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του padel στην Κύπρο (video)
Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»
Bird Aviation: Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα-Το νέο έργο που υλοποιεί
Deal στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας-Συγχωνεύονται Red Wolf και Ogilvy Κύπρου
Inspire 2024: Το Cocktail Stage κερνάει Business on the Rocks
Η Ακαδημία Γυναικών Επιχειρηματιών Κύπρου ξεκινά τη δεύτερη χρονιά της με 50 νέες συμμετέχουσες
Η Universal Life τίμησε τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της