Eurosuccess Consulting: Αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, η Eurosuccess Consulting ανέπτυξε περαιτέρω την εταιρική της ιστοσελίδα, με κύριο σκοπό την άμεση και εύκολη πληροφόρηση των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων, σχετικά με τις υπηρεσίες της. Μπορείτε να την εξερευνήσετε στο www.eurosc.eu

Ο Οργανισμός Eurosuccess Consulting, ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις, τα άτομα και τα διάφορα οργανωμένα σύνολα με κύριο στόχο τη συνεχή ανάπτυξη τους, διαμέσου διαφόρων Σχεδίων και Ευκαιριών, χρηματοδοτούμενων από Εθνικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Οι πιο πάνω υπηρεσίες εμπίπτουν κάτω από επιχορηγημένα Σχέδια τα οποία αφορούν στην Πρόσληψη και Ανάπτυξη προσωπικού ως επίσης και την δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων. Τα εν λόγω Σχέδια προκηρύσσονται κατά συγκεκριμένες περιόδους με κύριο στόχο και σκοπό την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων σε θέματα σχετικά με την αύξηση της παραγωγικότητας, την εκπαίδευση του προσωπικού και την μείωση της ανεργίας.

Επιπλέον, όσον αφορά τη Διεκπεραίωση Τεχνοοικονομικών Μελετών και Μελετών βιωσιμότητας στα πλαίσια υποβολής προτάσεων αλλά και ανεξάρτητα, τα στελέχη της Eurosuccess Consnulting είναι σε θέση να εκπονήσουν τις μελέτες βιωσιμότητας και σκοπιμότητας που θα καθοδηγήσουν με ασφάλεια και εγκυρότητα τις αποφάσεις σχετικά με την ανάπτυξη της εκάστοτε επιχειρηματικής ιδέας.

Παράλληλα, η Eurosuccess Consulting μετέχει σε δεκατρία (13) Ευρωπαϊκά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, ως συντονιστής ή/και εταίρος. Μέσω της συμμετοχής στα εν λόγω προγράμματα, τα στελέχη του Οργανισμού διαθέτουν ευρεία πείρα όσον αφορά το συντονισμό, τη διαχείριση και διεκπεραίωση Εθνικών και Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγραμμάτων. Επιπρόσθετα, ο Οργανισμός είναι ένας από τους αξιολογητές των προτάσεων για την Εθνική Μονάδα (Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης) καθώς και στο πρόγραμμα EEA Grants and Norway Grants το οποίο απευθύνεται προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (NGO).

Τέλος, η φιλοσοφία του οργανισμού εμπεριέχεται στο ακόλουθο τετράπτυχο: Εκτέλεση, Ανασκόπηση, Βελτίωση, Επανασχεδιασμός. Μέσα από αυτή την προσέγγιση, η Eurosucess Consulting στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των συμβουλευτικών και αναπτυξιακών της δραστηριοτήτων. Για το σκοπό αυτό ο οργανισμός είναι πιστοποιημένος με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

 

Δειτε Επισης

Ιωάννα Φιάκκου: Αδιαπραγμάτευτη η ανάπτυξη της ΕΑΣ-Στόχος η εμπιστοσύνη παικτών, αγοράς και κοινωνίας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και κίνδυνοι»
Mastercard: Έρχεται ξανά το «Level up with Mastercard» στις Foody παραγγελίες με πλούσια δώρα
Σωτήρης Σκιαδάς: Ο σκοπός της PadelPro...Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του padel στην Κύπρο (video)
Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»
Bird Aviation: Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα-Το νέο έργο που υλοποιεί
Deal στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας-Συγχωνεύονται Red Wolf και Ogilvy Κύπρου
Inspire 2024: Το Cocktail Stage κερνάει Business on the Rocks
Η Ακαδημία Γυναικών Επιχειρηματιών Κύπρου ξεκινά τη δεύτερη χρονιά της με 50 νέες συμμετέχουσες
Η Universal Life τίμησε τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της