Ουζουνιάν: Ανάκαμψη στην αγορά αυτοκινήτου

Θετικά είναι  τα νέα για τον τομέα του αυτοκινήτου στην Κύπρο. Μετά από δύο δύσκολες χρονιές και το  κούρεμα του περσινού Μαρτίου, η αγορά παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. 

Ο Ντικράν Ουζουνιάν, διευθύνων σύμβουλος της TOYOTA Κύπρου, δήλωσε αποκλειστικά στο InBusinessNews: «Πέρσι η αγορά είχε μειωθεί κατά 35% από το 2012, φέτος υπάρχει ανάκαμψη. Ο Μάιος και ο Ιούνιος κατέγραψαν θετική πορεία».

Ο κ. Ουζουνιάν ανέφερε επίσης ότι συναντήθηκε με τη τρόικα. «Μου έχουν σημειώσει ότι υπάρχει μια ανάκαμψη στην αγορά αυτοκινήτου που είναι πολύ θετική για την οικονομία» δήλωσε.

Όσον αφορά τα κριτήρια που καθορίζουν την αγορά αυτοκινήτου από τους Κύπριους καταναλωτές ο Δημήτρης Μελανθίου, διευθυντής marketing της TOYOTA στην Κύπρο, δήλωσε: «Ο κόσμος κινείται καθαρά σε μικρά, φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα και  δείχνει την προτίμηση του σε εταιρείες με ιστορία και αξιοπιστία». 

 

 

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών