Διεθνής βράβευση της χαρτογραφικής εταιρείας SELAS

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Διεθνή Ένωση Χαρτογραφικών Εταιρειών η χαρτογραφική εταιρεία SELAS τιμήθηκε για τη συμβολή της στη Χαρτογραφία αποσπώντας 1 χρυσό και 3 αργυρά βραβεία.

H SELAS απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Χαρτογράφηση σε Ταξιδιωτικό Οδηγό» για τη χαρτογράφηση Θεματικών Διαδρομών στην κοινότητα Στρουμπιού στην Πάφο και τα Αργυρά Βραβεία στις κατηγορίες « Καλύτερος Γεωγραφικός Άτλαντας » για τον Παγκόσμιο Γεωγραφικό Άτλαντα που ετοίμασε  για το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, την «Καλύτερη χαρτογράφηση σε ψηφιακή εφαρμογή» για την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας «Map Cyprus» και τον «Καλύτερο ’Εντυπο Χάρτη» για τον Οδικό και Τουριστικό Χάρτη της Κύπρου.

Η SELAS βραβεύτηκε συνολικά για τη χαρτογραφική της αριστεία, τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία, τη χαρτογραφική παρουσίαση και την ευκολία χρήσης των προϊόντων.

Η Δ/ντρια της SELAS κα Χριστίνα Καρούζη Χατζηκωστή σε δήλωσή της αναφέρει  πως «η βράβευση τιμά ιδιαίτερα την εταιρεία SELAS και είναι μία αναγνώριση των πολύχρονων προσπαθειών μας να προσφέρουμε σωστή  χαρτογραφική εργασία στους χρήστες των προϊόντων μας αλλά και  να αναβαθμιζόμαστε συνεχώς με νέες υπηρεσίες/ προϊόντα. Τιμά επίσης και τη χώρα μας αφού δείχνει πως η Χαρτογραφία στην Κύπρο έχει αναπτυχθεί σε βαθμό που μπορούμε να ανταγωνιστούμε ακόμα και τους μεγαλύτερους Χαρτογραφικούς Οίκους διεθνώς”.

 

 

Δειτε Επισης

Ιωάννα Φιάκκου: Αδιαπραγμάτευτη η ανάπτυξη της ΕΑΣ-Στόχος η εμπιστοσύνη παικτών, αγοράς και κοινωνίας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και κίνδυνοι»
Mastercard: Έρχεται ξανά το «Level up with Mastercard» στις Foody παραγγελίες με πλούσια δώρα
Σωτήρης Σκιαδάς: Ο σκοπός της PadelPro...Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του padel στην Κύπρο (video)
Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»
Bird Aviation: Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα-Το νέο έργο που υλοποιεί
Deal στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας-Συγχωνεύονται Red Wolf και Ogilvy Κύπρου
Inspire 2024: Το Cocktail Stage κερνάει Business on the Rocks
Η Ακαδημία Γυναικών Επιχειρηματιών Κύπρου ξεκινά τη δεύτερη χρονιά της με 50 νέες συμμετέχουσες
Η Universal Life τίμησε τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της