powered by

Σεπτέμβριο το 1ο Cyprus Comic Con

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το κυπριακό Comic Con, μια διοργάνωση αφιερωμένη σε κόμικς, παιχνίδια, ταινίες, animation, παραγωγή λογοτύπων, που ξεκίνησε από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια το 1970. 

Στην Κύπρο η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Cyprus Comic Con, έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό. Εκεί θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, καλλιτέχνες από Κύπρο και εξωτερικό, καταστήματα & αντιπρόσωποι παιχνιδιών και δημιουργοί κόμικς. 

Όπως σχολιάζει η Δέσποινα Θεοχαρίδου, PR Manager του Cyprus Comic Con, η πρώτη διοργάνωση θα είναι «πειραματική», ούτως ώστε να διευκρινιστεί τι ακριβώς αναμένει το κοινό της Κύπρου από το Comic Con. «Έτσι θα γνωρίζουμε τι πρέπει να αλλάξει στις επόμενες διοργανώσεις», υπογραμμίζει. Παράλληλα, αναφέρει ότι ο οργανισμός αναζητεί χορηγούς για το event. 

Οι διοργανωτές του είναι οι Τάσος Αναστασιάδης, λέκτορας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και εκδότης κόμικς, Χρίστος Έλληνας, Αντώνης Αριστοδήμου, Peter Anders Hvass και Δέσποινα Θεοχαρίδου. 

Σημειώνεται ότι το Cyprus Comic Con θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στις 13 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Δειτε Επισης

Ενισχύεται η συνεργασία του Ίδρυματος «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου» και του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια»
Η νέα εποχή της συμμόρφωσης: Τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και η πρόκληση της διαφάνειας
Ανδρέας Παπαέτης: Ο DORA ως θεμέλιο ψηφιακής ανθεκτικότητας στον χρηματοπιστωτικό τομέα
Κωνσταντίνος Κουμίδης: Η διαχείριση ψηφιακών κινδύνων και η ανθεκτικότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Μαρία Κυρμίζη-Αντωνίου: Η ΜΟΚΑΣ και η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος
Theo Parperis: Πλατφόρμα που ανατρέπει τα δεδομένα στις συγχωνεύσεις και εξαγορές το Ependisis.com (video)
Harm Reduction Conference: Η Στέλλα Κυριακίδου συζητά υγεία και ανθρώπινα δικαιώματα
Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, η πολυπλοκότητα των κυρώσεων και ο κρίσιμος ρόλος των υπευθύνων συμμόρφωσης
Building the Future: Το Cyprus Autodesk Forum άνοιξε τον δρόμο για το AEC & Infrastructure (pics)
Melissa van den Broek: Σε νέα εποχή εποπτείας η Ε.Ε. με την AMLA-Η Αρχή που αλλάζει το τοπίο της συμμόρφωσης