Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Στο 8ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που διοργανώνεται στις 30 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Hilton Park, δίδεται και φέτος στις εταιρείες - εκθέτες η μοναδική, μέσα στο έτος, ευκαιρία να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους. Να παρουσιάσουν ό,τι νέο προσφέρουν στη μεγαλύτερη ετήσια στο είδος της συνάντηση εταιρικών στελεχών και επιχειρηματιών.

Σε ένα ασταθές και αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, η βελτιστοποίηση των λειτουργιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των μεταφορών και του merchandizing αποτελεί μείζονα προτεραιότητα τόσο για την επιβίωση των επιχειρήσεων όσο και για τη λειτουργία της αγοράς. Η επανεξέταση της στρατηγικής στον καθένα από αυτούς τους κλάδους κρίνεται απαραίτητη σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Το Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου, που σχετίζονται με μεθόδους και υπηρεσίες αποτελεσματικής λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, στόχο έχει να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές και τους τρόπους, που θα οδηγήσουν κάθε εταιρεία στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης έχει γενικό τίτλο: «Εφοδιαστική αλυσίδα και logistics: Νέα στρατηγική και καινοτομίες. Η συμβολή τους στην αύξηση εργασιών, παραγωγικότητας και τζίρου, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους». Καθοριστικό παράγοντα στην αναβάθμιση του κλάδου παίζει, όμως, και ο ανθρώπινος παράγοντας, το προσωπικό δηλαδή του οργανισμού, που αποτελεί αναπόσπαστο και βασικό μέρος του φετινού συνεδρίου.

Γίνετε εκθέτες και κερδίστε
Οι επαγγελματίες του τομέα έχουν κάθε λόγο να λάβουν μέρος ως εκθέτες στη μεγαλύτερη συγκέντρωση των σημαντικότερων εταιρειών, προμηθευτών και διανομέων FMCGs στην Κύπρο. Εφόσον είστε ένας από αυτούς, αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία που σας δίδεται για δικτύωση και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας και την εικόνα της στην αγορά. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν και να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από εταιρείες παραγωγής και διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στις πιο κάτω κατηγορίες:
•    Λύσεις αποθήκευσης και υπηρεσίες logistics
•    Ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα εσωτερικής διακίνησης
•    Ράφια και συστήματα οργάνωσης αποθήκης και καταστημάτων
•    Βιομηχανική ψύξη - food logistics
•    Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκών
•    Επαγγελματικά οχήματα μεταφορών και διανομών
•    Συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης logistics
•    Τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεματικής
•    Άλλες σχετικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ και Planning. Χορηγός: ΜΤΝ Business. Ασφαλιστικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Υποστηρικτής: Supply Chain Institute Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews.com, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων