Αβέβαιο το μέλλον της Παγκύπριας Εταιρείας Αρτοποιών

Υπό καθεστώς διαχείρισης τέθηκε η Παγκύπρια Εταιρεία Αρτοποιών σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το μέλλον της χαρακτηρίζεται ως αβέβαιο αφού το κατά πόσο θα συνεχίσει να λειτουργεί ή όχι επαφίεται στον Διαχειριστή της.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 με κυρίαρχη ιδέα τη συνένωση των αρτοποιών σε μια μεγάλη βιομηχανική μονάδα με σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα, την παραγωγή μιας ολοκληρωμένης σειράς αρτοποιητικών προϊόντων και γλυκών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και τη διασφάλιση της συνεχούς και απρόσκοπτης παραγωγής και προμήθειας αρτοποιητικών προϊόντων προς το κοινό.

Μεγαλύτεροι μέτοχοι της εταιρείας εμφανίζονται η εταιρεία P.C. Splash Water Public Company Limited με μερίδιο 19.4% αλλά και το κυπριακός κράτος με μερίδιο 11%. Ο διαχειριστής της εταιρείας Κρις Ιακωβίδης αναμένεται να ενημερώσει τους περίπου 125 υπαλλήλους της για το τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών