Κόσμος Ασφαλιστική: Επαναπροσδιορισμός σχεδίων

Η Κόσμος Ασφαλιστική, προτείνει προσαρμογές στα σχέδιά της σύμφωνα με τις αλλαγές και τις ανάγκες της αγοράς. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει προσαρμόσει τα σχέδια ασφάλισής της για να διευκολύνει τους πελάτες της και να συνεχίσει τη δέσμευσή της προς αυτούς, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. 

Το σχέδιο myDRIVE, έχει ανασχεδιαστεί για να δώσει στους ασφαλιζόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν τα πολλά οφέλη του, αφού μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν την ασφάλεια του οχήματός τους σε 3,4, 6 ή 12 μήνες. Με αυτό τον τρόπο, το χρονιαίο ασφάλιστρο έχει τη δυνατότητα να διασπαστεί ανάλογα με τη ρευστότητα του κάθε πελάτη. 

O CRO της Κόσμος Ασφαλιστικής, Κυριάκος Τυλλής, αναφέρει ότι: «Στην Κόσμος, πάντα πιστεύαμε ότι σε πολλές περιπτώσεις, η χρέωση των οδηγών για την ασφάλιση του οχήματός τους, ήταν παράλογη ή δεν ήταν η σωστή. Πολλές φόρες, λόγο του απαρχαιωμένου τρόπου υπολογισμού, ένας “καλός” κίνδυνος καλείτο να πληρώσει περισσότερα από κάποιο “κακό” κίνδυνο. Το σχέδιο myDrive, επανεξετάζει τα πιο πάνω “λανθασμένα”, παραδοσιακά δεδομένα δίνοντας τη δυνατότητα στην Κόσμος, μετά από σοβαρή μελέτη, να προσφέρει ασφάλιστρα οχημάτων, από 170 ευρώ το χρόνο, σε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό πελατών που παλαιότερα θα καλούνταν να πληρώσουν πολύ - πολύ περισσότερα». 

Παράλληλα, το σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της Κόσμος, CARE4u, αποτελεί ίσως το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της αγοράς, αφού προσφέρει ενδονοσοκομειακή ή εξωνοσοκομειακή κάλυψη ή και τα δύο, σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, οι πελάτες της Κόσμος έχουν τη δυνατότητα επιλογής σχεδίου ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και το δικό τους προϋπολογισμό. Απολαμβάνουν, ταυτόχρονα, δωρεάν ετήσιες εξετάσεις και έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το νέο σχέδιο άμεσης διευθέτησης εξωνοσοκομιακών εξόδων τους. 

Η Κόσμος έχει συνάψει συμφωνία πληρωμής με τους ιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα, τα κλινικά εργαστήρια και τα φυσιοθεραπευτήρια που συνεργάζεται. Έτσι, οι πελάτες της εταιρείας δεν πληρώνουν τίποτα, αφού ο λογαριασμός μεταφέρεται και πληρώνεται κατευθείαν από την Κόσμος. 

Η ομάδα της Κόσμος Ασφαλιστικής, παρακολουθεί και επεξεργάζεται συνεχώς τα δεδομένα για δημιουργία νέων ανταγωνιστικών προϊόντων, αλλά και για τον εμπλουτισμό των υφιστάμενων σχεδίων ασφάλισης της Εταιρείας.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)