Επέκταση συνεργασίας του CIM και London South Bank University

Η επίσημη τελετή για την ανακοίνωση της επέκτασης συνεργασίας του Cyprus Institute of Marketing με το London South Bank University πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βρετανού Υπάτου Αρμοστή, Mathew Kidd. Στην τελετή παρευρέθησαν η Διευθύντρια Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων καθώς και υποψήφιοι φοιτητές.

Το Cyprus Institute of Marketing έχει αναγνωριστεί από το 2012 ως Academic Partner του London South Bank University προσφέροντας έτσι την μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικό ΜΒΑ στην Κύπρο.

 

Λόγω της τεράστια επιτυχίας, τα δύο Ιδρύματα έχουν αποφασίσει την επέκταση της συνεργασίας τους με την προσφορά δυο επιπλέον μεταπτυχιακών προγραμμάτων από τον Σεπτέμβριο 2014: 
MSc Marketing Communications (15 months FT or 30 months PT)
MSc International Marketing 

Οι Κύπριοι φοιτητές θα έχουν πλέον την δυνατότητα να αποκτήσουν Βρετανικό μεταπτυχιακά με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ στην Κύπρο με παγκόσμια αναγνώριση χωρίς να διαταράζουν την επαγγελματική και προσωπική τους σταδιοδρομία με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό αλλά και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς όσο αφορά Βρετανικό MSc (7000 ευρώ πληρωτέο με άτοκες δόσεις).

 

Δειτε Επισης

Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία