powered by

Τρ. Κύπρου: Τα 23 ακίνητα που βγήκαν στο σφυρί

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας με αντικείμενο την πώληση ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά της σε Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο και Ρουμανία.

Σε πρώτο στάδιο, στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται 23 ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εμπορικά. Όπως αναφέρεται, ακίνητα θα συνεχίσουν να προστίθενται στην ιστοσελίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για το κάθε ακίνητο υπάρχουν πολεοδομικά στοιχεία, φωτογραφίες, χάρτης τοποθεσίας καθώς επίσης και κωδικοποιημένο έντυπο προσφοράς αγοράς ακινήτου (διαφορετικό για κάθε ακίνητο). Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ακινήτου που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα, γίνεται με υποβολή προσφοράς, για τον πρώτο μήνα φιλοξενίας του, ενώ μετά την συμπλήρωση του ενός μηνός και εφόσον το ακίνητο παραμένει αδιάθετο, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Η τράπεζα προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com.cy, ‘Ακίνητα προς Πώληση’.

Δειτε Επισης

Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα
Το όραμα γίνεται πραγματικότητα στο Ολυμπιακό Μέγαρο-Τιμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Κίκης Λαζαρίδης
«Στον αθλητισμό έδωσες και την ψυχή σου...»-Μια βραδιά αφιερωμένη στον ακούραστο υπηρέτη του Ολυμπισμού Κίκη Λαζαρίδη
CEO της Aegean Baltic Bank S.A. ο Αριστείδης Βουράκης-Αναλαμβάνει καθήκοντα τον Οκτώβριο
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξαγοράζουν το Foody Market-Θα λειτουργεί υπό την επωνυμία Alphamega Express
Μειώθηκε κατά €4,5 δισ. η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος το 2024- Τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου
Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ...Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό και τι δηλώνει ο Κεραυνός
Στο Δ.Σ. της Lordos United Public ο Νίκος Α. Θεοδούλου μετά την αφυπηρέτηση από την PwC