Επιβράβευση της ακαδημαϊκής αριστείας από την PwC

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η PwC Κύπρου για 13η συνεχόμενη χρονιά, απένειμε στις 26 Ιουνίου, βραβεία σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε πεδία που σχετίζονται με τον τομέα δραστηριότητας του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, δυο βραβεία απονεμήθηκαν σε φοιτήτριες του Τμήματος Οικονομικών και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ το βραβείο εις μνήμην του Συνεταίρου της PwC, Μάριου Χρίστου, απονεμήθηκε στους δυο πρωτεύσαντες φοιτητές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης.

Τα βραβεία απένειμε κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, η Συνέταιρος της PwC, κ Ανδρούλλα Πήττα η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ανέφερε ότι «οι νέοι άνθρωποι αποτελούν ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της χώρας μας το οποίο οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στην προσπάθεια μας για ανάκτηση της αξιοπιστίας και ενδυνάμωση της εικόνας της Κύπρου διεθνώς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η PwC στηρίζει το θεσμό των βραβείων του Πανεπιστημίου Κύπρου από το 2002, ενώ από το 2008 είναι επίσης χορηγός του βραβείου που απονέμεται στον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Accounting & Finance του πανεπιστημίου Frederick.

Η PwC επενδύει σταθερά στην προσέλκυση ταλαντούχων αποφοίτων πανεπιστημίων αλλά και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους για το μέλλον. Ως εκ τούτου, ο οργανισμός εργοδοτεί 156 εκπαιδευόμενους λογιστές και ανακοινώνει την ένταξη 70 νέων εκπαιδευόμενων λογιστών στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα ACA και ACCA για το 2014 Trainee Intake.

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)